Senzor de microunde cu tehnologie Zero Crossing

Senzor de microunde cu tehnologie Zero Crossing

PDLUX PD-MV1005-Z
Zero Crossing Technology Microwave Sensor este un senzor de obiecte în mișcare care poate detecta o rază de 360 ​​° și o frecvență de lucru de 5,8 G. Avantajul acestui produs este starea de lucru stabilă (temperatura de lucru stabilă: -15 ° C ~ + 70 ° C), PD-MV1005-Z adoptă un senzor cu microunde (ieșire de înaltă frecvență <0,2 mW), astfel încât acesta să fie sigur și să funcționeze mai bine decât senzorul cu infraroșu.

Detaliile produsului

Instrucțiuni senzor cu microunde PD-MV1005-ZUtilizarea câmpului și introducerea

Zero Crossing Technology Microwave Sensor este un senzor de obiecte în mișcare care poate detecta o rază de 360 ​​° și o frecvență de lucru de 5,8 G. Avantajul acestui produs este starea de lucru stabilă (temperatura de lucru stabilă: -15 ° C ~ + 70 ° C), PD-MV1005-Z adoptă un senzor cu microunde (ieșire de înaltă frecvență <0,2 mW), astfel încât acesta să fie sigur și să funcționeze mai bine decât senzorul cu infraroșu.


Zero Crossing Technology Microwave Sensor folosește MCU pentru a calcula cu exactitate informațiile comutatorului și controlează cu precizie releul care trebuie pornit la punctul zero al undei sinusoidale, astfel încât fiecare sarcină să fie pornită. În punctul zero al undei sinusoidale, se evită problema curentului de intrare cauzată de modul de control convențional atunci când este activată tensiunea înaltă a undei sinusoidale, în special releul mare de deteriorare a curentului generat de condensatorul de mare capacitate sub impactul Datorită diversificării sarcinilor electrice curente, în special lămpilor cu LED-uri, lămpilor cu economie de energie și lămpilor fluorescente, toate au condensatoare cu capacități diferite. Acesta este un dezastru pentru relee. Uneori, o lampă LED de 50W poate genera curenți de supratensiune de la 80 la 120A. Releul obișnuit de 10A poate rezista doar de 3 ori din curentul de pornire și este probabil ca releul să se rupă în câteva zile sau de mai multe ori. Acesta este motivul pentru care senzorul convențional de pe piață are o durată scurtă de viață și un curent de sarcină redus.


Pentru a depăși această problemă, acest produs adoptă calcul digital avansat de precizie pentru a porni sarcina atunci când unda sinusoidală este la potențial zero, rezolvând astfel problema curentului de creștere a sarcinii, îmbunătățind foarte mult capacitatea de încărcare și prelungind durata de viață a produsului. Cea mai recentă metodă de control al tehnologiei senzorului de producție în masă poate controla cu ușurință orice sarcină. Este un produs de nivel mediu și înalt. Deși costul este crescut în comparație cu versiunea convențională, fiabilitatea și durata de viață a produsului sunt mult crescute. Acest produs este egal cu alegerea liniștii minții și alegerea siguranței.


Rețineți că ieșirea de înaltă frecvență a acestui senzor este <0,2 mW - adică doar o 5000 a puterii de transmisie a unui telefon mobil sau a ieșirii unui cuptor cu microunde.Specificații

Sursa de alimentare: 220-240VAC 50 / 60Hz

Puterea transmisiei: <0,2 mW
Sarcina nominală: 1200W. orice sarcină
Instalare: interior, montare pe tavan
Unghiul de detectare: 360 °

Domeniu de detectare (22 ° C): 2-10m (raze.) (Reglabil)

Setarea timpului: de la 8 secunde la 12 minute ((reglabil) Controlul luminii: 2 ~ 2000LUX (reglabil)

Temperatura de lucru: -15 ° C- + 70 ° C
Sistem HF: undă electrică de 5,8 GHz CW, bandă ISM


Informații despre senzori

Poate fi instalat în interiorul produsului fabricat din sticlă și plastic, deoarece aceste materiale au un efect redus asupra cuptorului cu microunde. Conectați
Utilizat în plafonSenzorul cu microunde Zero Crossing Technology poate fi utilizat în mai multe domenii decât exemplele de mai sus.
De asemenea, puteți instala un PD-MV1005-Z în tavan direct pentru a controla un culoar. Nu e nicio problema.Senzorul cu microunde Zero Crossing Technology vă va aștepta cu fidelitate. Acesta va aprinde automat lumina când treceți pe lângă ea și veți stinge lumina automat atunci când vă opriți. Puteți seta timpul de întârziere de închidere pentru a vă satisface nevoile. De exemplu, puteți regla butonul TIME pentru a selecta timpul de întârziere 12min când credeți că veți reveni în 10 minute. Butonul TIME este după cum urmează (Țineți departe de zona de detectare după ajustarea timpului de testare sau că timpul de detectare va fi inexact atunci când orice obiect în mișcare este detectat din nou de produs).


Dacă doriți ca PD-MV1005-Z să detecteze o zonă mică, puteți doar să reglați butonul senzor SENS la intervalul de care aveți nevoie (poate fi necesar să ajustați de câteva ori până când credeți că este potrivit). să fie pornit atunci când circumstanța de luminanță este sub o anumită valoare, puteți doar să reglați butonul LUX (butonul de luminanță de lucru) pentru a selecta valoarea luminanței (poate fi necesar să ajustați de câteva ori până când credeți că este potrivit).


Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)


Gama de detectare este termenul folosit pentru a descrie razele zonei de detecție mai mult sau mai puțin circulare produse la sol după montarea luminii senzorului la o înălțime de 2,5 m, rotiți complet controlul de detectare în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta intervalul minim de detecție (aprox. 2 m raze) și complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta intervalul maxim de detecție (aproximativ 10 m raze).


Notă: intervalul de detecție de mai sus este câștigat în cazul unei persoane care are o înălțime cuprinsă între 1,6m ~ 1,7m, cu figura medie și se mișcă cu o viteză de 1,0 ~ 1,5m / sec. dacă se schimbă statura, figura și viteza de deplasare a persoanei, se va schimba și intervalul de detectare.


ATENȚIE: Când utilizați acest produs, vă rugăm să reglați sensibilitatea la o poziție adecvată de care aveți nevoie, vă rugăm să nu reglați sensibilitatea la maxim, pentru a evita ca produsul să nu funcționeze normal cauzat de mișcare greșită. Deoarece sensibilitatea este prea mare detectați cu ușurință greșitul mișcare prin vânt care suflă frunze și perdele, animale mici și mișcare greșită prin interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toți cei care conduc produsul nu funcționează normal!
Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător, apoi testați-l.


Setarea timpului


Lumina poate fi setată să rămână aprinsă pentru orice perioadă de timp cuprinsă între aprox. 8 sec. (Rotiți complet în sens invers acelor de ceasornic) și maxim 12 minute (rotiți complet în sensul acelor de ceasornic). Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Se recomandă selectarea celui mai scurt timp pentru ajustarea zonei de detectare și pentru efectuarea testului de mers.


Notă: după ce lumina se stinge, durează aprox. 1 sec înainte să poată începe să detecteze din nou mișcarea. Lumina se va aprinde numai ca răspuns la mișcare odată ce această perioadă a trecut.


Setarea controlului luminii


Pragul de răspuns la lumină ales poate fi infinit de la aprox. 2-2000lux. Rotiți-l complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta operațiunea amurg-zori la aproximativ 2 lux. Rotiți-l complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta funcționarea cu lumina zilei la aproximativ 2000lux. Butonul trebuie rotit complet în sensul acelor de ceasornic atunci când reglați zona de detectare și efectuați testul de mers pe timp de zi.


Notă: vă rugăm să nu reglați cele trei butoane funcționale la exces. Acest lucru se datorează faptului că cele trei butoane funcționale au fost conectate direct la componente, există un mic opritor în fiecare dintre cele trei componente, când reglați butoanele de la început până la sfârșit, rotația excesivă va deteriora opritorul și va duce la 360 ° întoarcere non-stop. Limita de reglare a intervalului este de 270 °, vă rugăm să acordați atenție acestui lucru.1. A fi instalat în obiectul oscilant va duce la o funcționare greșită.
2. Perdeaua de scuturare care este suflată de vânt va duce la o funcționare greșită, vă rugăm să selectați locul instalat corespunzător.
3. A fi instalat în locul în care traficul este ocupat va duce la o funcționare greșită.
4. Va duce la o funcționare greșită atunci când există scântei produse de unele echipamente în apropiere.


Depanare

Defecțiune Cauză Remediu
Sarcina nu va funcționa â € ¢ setare greșită de control al luminii selectată â € ¢ Reglați setarea
â € ¢ încărcare defectă â € ¢ Schimbați sarcina
â € ¢ rețeaua este oprită â € ¢ Porniți
Sarcina funcționează întotdeauna â € ¢ mișcare continuă în zona de detectare â € ¢ Verificați setarea zonei
Sarcina funcționează fără nicio mișcare identificabilă • senzorul nu este montat pentru a detecta în mod fiabil mișcarea • Montați în siguranță incinta
â € ¢ mișcare a avut loc, dar nu a fost identificată de senzor (mișcare în spatele peretelui, mișcarea unui obiect mic în imediata apropiere a lămpii etc.) â € ¢ Verificați setarea zonei
Sarcina nu va funcționa despite movement • Mișcările rapide sunt suprimate pentru a reduce la minimum funcționarea defectuoasă sau zona de detectare pe care ați setat-o ​​este prea mică â € ¢ Verificați setarea zonei


Dacă doriți să utilizați PD-MV1005-Z ca o singură, puteți comanda, de asemenea, coaja care este fabricată special pentru produsul care urmează să fie instalat sau puteți selecta produsul PD-MV1005-Z-A direct. Gradul de protecție al PD-MV1005-Z-A este IP55, deci PD-MV1005-Z-A este mai bun decât PD-MV1005-Z cu o calitate superioară impermeabilă.


Locuri de aplicare (în funcție de nevoile clientului selectate.)


Etichete fierbinți: Senzor de microunde Zero Crossing Technology, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizat

Trimite o anchetă

produse asemanatoare