Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde

Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde

PDLUX PD-MV1027-Z
Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde este în principal pentru reglarea timpului de întârziere din momentul în care semnalul a fost detectat și se aprinde automat până când se aprinde automat. Puteți defini timpul de întârziere în funcție de nevoile dvs. practice. Dar este mai bine să reduceți timpul de întârziere pentru a economisi energie, deoarece senzorul cu microunde are funcția de detectare continuă, adică orice mișcare detectată înainte de expirarea timpului de întârziere va reporni temporizatorul și lumina va rămâne aprinsă numai dacă există oameni în domeniul de detectare.

Detaliile produsului

Instrucțiuni senzor cu microunde PD-MV1027-Z
Mărimea produsului

Specificații

Sursă de alimentare: 220-240VAC, 50Hz / 60Hz
Sistem HF: undă electrică de 5,8 GHz CW, bandă ISM
Sarcină nominală: 1200W Max. orice sarcină
Nivel de protecție: IP20, clasa II
Puterea transmisiei: <0,2 mW
Unghiul de detectare: 360 °
Domeniu de detectare: 2m-4m-6m-8m (raze) (reglabil)
Setarea timpului: 8sec-1min-6min-12min-20min, (reglabil)
Control lumină: 10LUX-50LUX-150LUX-> 2000LUX, (reglabil)
Instalare: interior, montare pe tavan
Temperatura de lucru: -15 ° C ~ + 70 ° C


rezumat

Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde este un senzor digital cu microunde de înaltă precizie al cărui interval de detecție este de 360 ​​° și frecvența de lucru este de 5,8 GHz. Se bazează pe principiul doppler care integrează emițătorul și receptorul. Peretele la 180 ° detectează senzorii cu microunde adoptă MCU (Micro Control Unit) care îi mărește foarte mult precizia și scade rata de defecțiuni. Are aspect delicat și structură compactă. Poate fi conectat independent la sarcini sau ușor de instalat în interiorul luminilor cu abajur din sticlă sau plastic. Este aplicat pe scară largă în pasaj, toaletă, lift, gospodărie sau alte zone publice pentru protecția securității sau economisirea energiei. Se aplică pentru mai multe brevete tehnice și este alegerea perfectă pentru viața ta inteligentă.


Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde utilizează MCU pentru a calcula cu exactitate informațiile comutatorului și controlează cu precizie releul care trebuie pornit la punctul zero al undei sinusoidale, astfel încât fiecare sarcină să fie pornită. În punctul zero al undei sinusoidale, se evită problema curentului de intrare cauzată de modul de control convențional atunci când este activată tensiunea înaltă a undei sinusoidale, în special releul mare de deteriorare a curentului generat de condensatorul de mare capacitate sub impactul Datorită diversificării sarcinilor electrice curente, în special lămpilor cu LED-uri, lămpilor cu economie de energie și lămpilor fluorescente, toate au condensatoare cu capacități diferite. Acesta este un dezastru pentru relee.

Uneori, o lampă LED de 50W poate genera curenți de supratensiune de la 80 la 120A. Releul obișnuit de 10A poate rezista doar de 3 ori din curentul de pornire și este probabil ca releul să se rupă în câteva zile sau de mai multe ori. Acesta este motivul pentru care senzorul convențional de pe piață are o durată scurtă de viață și un curent de sarcină redus.


Pentru a depăși această problemă, acest produs adoptă calcul digital avansat de precizie pentru a porni sarcina atunci când unda sinusoidală este la potențial zero, rezolvând astfel problema curentului de creștere a sarcinii, îmbunătățind foarte mult capacitatea de încărcare și prelungind durata de viață a produsului. Cea mai recentă metodă de control al tehnologiei senzorului de producție în masă poate controla cu ușurință orice sarcină. Este un produs de nivel mediu și înalt. Deși costul este crescut în comparație cu versiunea convențională, fiabilitatea și durata de viață a produsului sunt mult crescute. Acest produs este egal cu alegerea liniștii minții și alegerea siguranței.


Informații despre senzori


Mod de setare: comutator DIP


Setarea domeniului de detectare (sensibilitate) S1 S2
Gama de detecție este termenul folosit pentru a descrie razele de turnare aproximativ circulară pe sol atunci când este instalat la înălțimea de 3 m. Pentru a seta comutatorul la ON este „Tâ € ï,to OFF este„ 0 ". Citiți în dreapta afișat tabelul corespunzător al poziției comutatorului la intervalul de detecție.


Observație: atunci când utilizați acest produs, vă rugăm să ajustați sensibilitatea (intervalul de detecție) la o valoare adecvată, dar la maxim pentru a evita reacția anormală cauzată de detectarea ușoară a mișcării greșite de frunzele și perdelele, animalele mici sau interferența puterii rețea și echipamente electrice. Toate cele menționate mai sus vor duce la reacția de eroare. Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător, apoi testați-l. Mișcarea umană va provoca inducerea senzorului, așa că atunci când vă aflați sub testarea funcției, vă rugăm să părăsiți regiunea de inducție și să nu faceți mișcare pentru a preveni funcționarea continuă a senzorului.


Setarea timpului S3 S4 S5

Peretele detectează la 180 ° Senzorii cu microunde pot fi definiți de la 8 secunde la 20 de minute. Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Este recomandat să selectați cel mai scurt timp pentru ajustarea intervalului de detecție și pentru efectuarea testului de mers. Pentru a seta comutatorul la ON este UV \ la OFF este "0". Citiți în dreapta afișat tabelul corespunzător al poziției comutatorului la timpul de întârziere.


Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde este în principal pentru reglarea timpului de întârziere din momentul în care semnalul a fost detectat și se aprinde automat până când se aprinde automat. Puteți defini timpul de întârziere în funcție de nevoile dvs. practice. Dar este mai bine să reduceți timpul de întârziere pentru a economisi energie, deoarece senzorul cu microunde are funcția de detectare continuă, adică orice mișcare detectată înainte de expirarea timpului de întârziere va reporni temporizatorul și lumina va rămâne aprinsă numai dacă există oameni în domeniul de detectare.


Setare control lumină S6 S7 S8

Peretele detectează la 180 ° Senzorii cu microunde pot fi definiți în intervalul de 10 ~> 2000 LUX. Pentru a seta comutatorul la ON este UV \ la OFF este „0”. Citiți în dreapta afișat tabelul corespunzător poziției comutatorului la valoarea de control al luminii.
Caracteristici

1. Daune fără radiații: puterea emițătorului său este mai mică de 0,2 mW, ceea ce nu dăunează corpului uman.

2. Capacitate puternică anti-interferență, poate funcționa în intervalul de temperatură de-15 ° C - + 70C.

3. Frecvența este constantă și deriva frecvenței nu va apărea în intervalul de frecvență.


Aplicații

Cuptorul cu microunde poate pătrunde în sticlă, plastic și lemn, astfel senzorul pentru microunde poate fi instalat în interiorul umbrelor din anumite grosimi de sticlă, plastic sau lemn. De exemplu, aplicația în iluminare, numai dacă faceți conexiunea așa cum se arată mai jos, puteți schimba iluminările obișnuite în iluminări cu detectare automată.


Aplicarea în interiorul luminilor este una dintre multiplele utilizări practice. De asemenea, puteți instala unul sau mai multe în tavan sau podea pentru a controla întregul pasaj. Memento prietenos: atunci când instalați două sau mai multe microunde împreună, trebuie să păstrați 4 metri unul de altul, altfel interferența dintre ele va duce la reacția de eroare.


Defecțiune Cauza eșecului Soluţie
Încărcarea nu funcționează. Iluminarea luminii este setată incorect. Reglați setarea sarcinii.
Sarcina este ruptă. Schimbați sarcina.
Alimentarea este oprită. Porniți alimentarea.
Sarcina funcționează tot timpul. Există un semnal continuu în regiunea de detectare. Verificați setările zonei de detectare.
Sarcina funcționează atunci când nu este detectat niciun semnal de mișcare. Lampa nu este instalată bine, astfel încât senzorul nu reușește să detecteze semnale fiabile. Reajustați locul de instalare.
Semnalul în mișcare este detectat de senzor (mișcare în spatele peretelui, mișcarea obiectelor mici etc.) Verificați setările zonei de detectare.
Sarcina nu funcționează atunci când este detectat un semnal de mișcare. Viteza de mișcare este prea rapidă sau zona de detecție definită este prea mică. Verificați setările zonei de detectare.1ã Instalarea pe obiectul balansier va duce la reacția de eroare.
2ã Perdeaua de scuturare suflată de vânt va duce la reacția de eroare. Vă rugăm să selectați locul potrivit pentru instalare.
3ã A fi instalat acolo unde traficul este ocupat va duce la reacții de eroare.
4ã Scânteile produse de unele echipamente din apropiere vor duce la reacții de eroare.


â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.
â— Din motive de siguranță, vă rugăm să întrerupeți alimentarea înainte de operații de instalare și scoatere.
â— Orice pierderi cauzate de o funcționare necorespunzătoare, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.

Etichete fierbinți: Peretele 180 ° detectează senzorii cu microunde, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare