Sensor Light Series

Sensor Light Series poate fi împărțit în lampă de inducție pentru controlul sunetului, lampă de inducție cu microunde, lampă de inducție de tip tactil, lampă de inducție cu contrast de imagine, lampă de inducție cu infraroșu etc. Lampa de inducție este un nou tip de produs inteligent de iluminat care controlează automat sursa de lumină prin modulul de inducție .

Sensor Light Series poate deschide automat iluminatul, oamenii pleacă pot întârzia automat oprirea, pot pune capăt deșeurilor de energie produse de om, pot prelungi durata de viață a aparatelor electrice și pot seta economii de energie, securitate convenabilă într-o singură funcție.

Sensor Light Series este de fapt un circuit de control al comutatorului automat, există o varietate de tipuri, închiderea comutatorului (adică aprinderea lămpii) are „control sunet”, „declanșator”, „inducție”, „control lumină” și așa pe, modul de deconectare este practic același, printr-un circuit de întârziere (funcționează după o perioadă de timp deconectați automat) de control.
Sensor Light Series fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Sensor Light Series producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Sensor Light Series clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.