Senzori cu microunde certificate RED

Senzori cu microunde certificate RED

PDLUX PD-MV1012-Z
Senzorii cu microunde certificate RED utilizează MCU pentru a calcula cu exactitate informațiile comutatorului și controlează cu precizie releul care trebuie pornit la punctul zero al undei sinusoidale, astfel încât fiecare sarcină să fie pornită. În punctul zero al undei sinusoidale, este evitată problema curentului de intrare cauzată de modul de control convențional atunci când este activată tensiunea înaltă a undei sinusoidale, în special releul mare de deteriorare a curentului generat de condensatorul de mare capacitate sub impactul tensiunea sub sarcină.

Detaliile produsului

Instrucțiuni pentru senzorul de microunde PD-MV1012-Z

RED Certified Microwave Sensors

rezumat

Senzorii de microunde certificate RED sunt în funcție de efectul doppler cu microunde , poate fi utilizat pe scară largă ca întrerupător de control automat, sistem de securitate și sistem de control video automat al ATM-ului, precum și alte zone de control automate cu inducție . Modul de detectare are avantajele de mai jos comparativ cu altele după cum urmează: 1. Detecție fără contact, 2. Potrivit pentru medii nefavorabile, imune la temperatură, umiditate, zgomot, aer, praf, lumină ... 3. Capacitate de interferență RF, 4. Putere de transmisie doar 0,2 mW, nu va afecta corpul uman. Instalare simplă + cablare ușoară. Folosim un integrator de procesare adecvat, nu numai pentru o sensibilitate ridicată și o gamă largă de detecție, iar pentru o muncă foarte fiabilă, rata de eroare este extrem de scăzută, poate lucra stabil pe intervalul de temperatură: - 15 ~ + 70 grade Celsius.


Senzorii cu microunde certificate RED utilizează MCU pentru a calcula cu exactitate informațiile comutatorului și controlează cu precizie releul care trebuie pornit la punctul zero al undei sinusoidale, astfel încât fiecare sarcină să fie pornită. În punctul zero al undei sinusoidale, se evită problema curentului de intrare cauzată de modul de control convențional atunci când este activată tensiunea înaltă a undei sinusoidale, în special releul mare de deteriorare a curentului generat de condensatorul de mare capacitate sub impactul Datorită diversificării sarcinilor electrice curente, în special lămpilor cu LED-uri, lămpilor cu economie de energie și lămpilor fluorescente, toate au condensatoare cu capacități diferite. Acesta este un dezastru pentru relee. Uneori, o lampă LED de 50W poate genera curenți de supratensiune de la 80 la 120A. Releul obișnuit de 10A poate rezista doar de 3 ori din curentul de pornire și este probabil ca releul să se rupă în câteva zile sau de mai multe ori. Acesta este motivul pentru care senzorul convențional de pe piață are o durată scurtă de viață și un curent de sarcină redus.


Pentru a depăși această problemă, senzorii cu microunde cu certificare RED adoptă calcule digitale avansate de precizie pentru a porni sarcina atunci când unda sinusoidală este la potențial zero, rezolvând astfel problema curentului de creștere a sarcinii, îmbunătățind foarte mult capacitatea de încărcare și prelungind durata de viață a produs. Cea mai recentă metodă de control al tehnologiei senzorului de producție în masă poate controla cu ușurință orice sarcină. Este un produs de nivel mediu și înalt. Deși costul este crescut în comparație cu versiunea convențională, fiabilitatea și durata de viață a produsului sunt mult crescute. Acest produs este egal cu alegerea liniștii minții și alegerea siguranței.


RED Certified Microwave Sensors


Informații despre senzor

RED Certified Microwave Sensors

1. Coborâți capacul superior rotindu-l în sens invers acelor de ceasornic (vezi fig.1), apoi strângeți cele două șuruburi care fixează capacul central (vezi fig.2);
2. Țineți baza de tavan și marcați găurile de foraj (vezi fig.3), acordând atenție cablurilor existente în tavan;
3. Găuriți găurile, introduceți dopurile de perete (diametru 6 mm) (vezi fig.4);

RED Certified Microwave Sensors

4.Puneți firul de alimentare și încărcați firul prin orificiile de bază (a se vedea fig.5);
5.Înșurubați baza în poziție (a se vedea fig.6);
6.Conectați sursa de alimentare de la rețea și firul de încărcare la terminalul de conectare conform marcajului firului de conectare.
7.Închideți capacul din mijloc (a se vedea fig.6) și reglați butonul la setare;
8. Montați abajurul de sticlă și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic (vezi fig.6).


RED Certified Microwave Sensors

Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)

RED Certified Microwave Sensors
Gama de detecție este termenul folosit pentru a descrie razele zonei de detecție mai mult sau mai puțin circulare produse la sol după montarea luminii senzorului la o înălțime de 2,5 m, rotiți controlul de detecție complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta intervalul de detecție minim (aproximativ 1 m raze) ) și complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta intervalul maxim de detecție (aproximativ 8 m raze).

NOTĂ: domeniul de detecție de mai sus este câștigat în cazul unei persoane care are o înălțime cuprinsă între 1,6m ~ 1,7m, cu figura medie și se mișcă la o viteză de 1,0 ~ 1,5m / sec. dacă se schimbă statura, figura și viteza de deplasare a persoanei, se va modifica și intervalul de detectare.


ATENȚIE: Când utilizați senzori cu microunde certificate RED, vă rugăm să reglați sensibilitatea la o poziție adecvată de care aveți nevoie, vă rugăm să nu reglați sensibilitatea la maxim, pentru a evita ca produsul să nu funcționeze normal cauzat de o mișcare greșită. mișcarea greșită prin vânt care suflă frunze și perdele, animale mici și mișcarea greșită prin interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toate acele produse de plumb nu funcționează normal!
Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător, apoi testați-l.


Setarea timpului

RED Certified Microwave Sensors
Lumina poate fi setată să rămână aprinsă pentru orice perioadă de timp cuprinsă între aprox. 8 sec. (Rotiți complet în sens invers acelor de ceasornic) și maxim 12 minute (rotiți complet în sensul acelor de ceasornic). Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Se recomandă selectarea celui mai scurt timp pentru ajustarea zonei de detectare și pentru efectuarea testului de mers.

NOTĂ: după ce lumina se stinge, durează aprox. 1 sec înainte să poată începe să detecteze din nou mișcarea. Lumina se va aprinde numai ca răspuns la mișcare odată ce această perioadă a trecut.


Setarea controlului luminii

RED Certified Microwave Sensors
Pragul de răspuns la lumină ales poate fi infinit de la aprox. 2-2000lux. Rotiți-l complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta operațiunea amurg-zori la aproximativ 2 lux. Rotiți-l complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta funcționarea cu lumina zilei la aproximativ 2000lux. Butonul trebuie rotit complet în sensul acelor de ceasornic atunci când reglați zona de detectare și efectuați testul de mers pe timp de zi.

NOTĂ: vă rugăm să nu reglați cele trei butoane funcționale la exces. Acest lucru se datorează faptului că cele trei butoane funcționale au fost conectate direct la componente, există un mic opritor în fiecare dintre cele trei componente, când reglați butoanele de la început până la sfârșit, rotația excesivă va deteriora opritorul și va conduce la 360 ° întoarcere non-stop. Limita de reglare a intervalului este de 270 °, vă rugăm să acordați atenție acestui lucru.


Depanare
RED Certified Microwave Sensors
RED Certified Microwave Sensors
Vă rugăm să confirmați cu instalarea profesiei.
Vă rugăm să întrerupeți alimentarea cu energie electrică înainte de operații de instalare și demontare.
Asigurați-vă că ați întrerupt curentul din motive de siguranță.
Funcționarea necorespunzătoare a cauzat pierderi, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.

Etichete fierbinți: Senzori de microunde certificate RED, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare