PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module

PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module

Pentru a evita deteriorarea PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module, trebuie să aveți grijă. Măsurile de protecție ESD trebuie luate în toate etapele de depozitare, manipulare, asamblare și testare. Nu atingeți antena radar și pinii acestui modul și nu atingeți pinii cu un multimetru pe măsură.

Detaliile produsului

PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module

rezumat
PD24-V1 este un senzor de mișcare cu microunde de 24,125 GHz, este un modul transmițător Doppler cu bandă K. Aceasta este o antenă plană proiectată de noi înșine, care poate dezvolta un aspect cu transmisie și recepție potrivite. Frecvența principală a senzorului este mai stabilă. Este brevetul nostru de proiectare, potrivit pentru o gamă mai largă de temperatură ambiantă. Cu zgomot mai mic, rezoluție mai mare și sensibilitate mai mare. Funcție anti-statică încorporată. Procesarea cu consum redus de energie și MCU de înaltă precizie sunt adoptate intern. În comparație cu produsele similare tradiționale, performanța este mai stabilă și mai fiabilă. Această serie de module de senzori sunt ideale pentru iluminat automat, securitate, uși automate și case inteligente.
De asemenea, compania poate personaliza detectoare mobile de mare viteză în scopuri speciale. Detector de distanță radar. Detector de prezență radar.

Feature Description of PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module
> 24GHz (bandă de frecvență standard ISM) detector de mișcare bazat pe principiul de funcționare al radarului.
> Distanța maximă de detectare poate ajunge la mai mult de 20 de metri. (distanța de detecție la deplasarea înainte către senzor)
> Distanța de detecție reglabilă într-un mediu stabil de alimentare cu interferență scăzută.
> Consum redus de energie: <2,5mA la 3V, <3,5mA la 5V.
Dimensiunea aspectului: 45,5 mm (L) x 26 mm (l) x 13,8 mm (H).

Parametri tehnici

Parametru

Note

Min

Tip

Max

Unități

Tensiunea de alimentare

Vcc

3.0

3.3

5.0

V

Consum curent

Icc

2.5

3.0

3.5

mA

Curent de ieșire

2,5 ~ 3,5mA(3 ~ 5V)

Temperatura de Operare

Top

-30 ~ + 85

Temperatura de depozitare

Tstg

-10

+60

Setarea frecvenței

f

24.000

24.125

24.250

GHz

Puterea radiată (EIRP)

Pout

<2,0

<2,5

<3,0

mW

Depozitați umiditatea ambientală

45% ~ 65% HR


Definiția interfeței

Interfața modulului de aplicație este un antet cu pini de 2,54 mm3 pini


Pin Dunction Description of PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module

Număr

Nume PIN

Intrare ieșire

Explicaţie

1

Vcc

Intrare

Tensiune de lucru: DC3-5V (polul pozitiv al sursei de alimentare cu perturbare scăzută)

2

Iesire semnal

Ieșire

Putere ridicată 500mS

3

GND

Intrare

Conectare la masă (sursă de alimentare negativă)


Installation of PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module
1. Pentru a evita deteriorarea echipamentului, trebuie să aveți grijă. Măsurile de protecție ESD trebuie luate în toate etapele de depozitare, manipulare, asamblare și testare. Nu atingeți antena radar și pinii acestui modul și nu atingeți pinii cu un multimetru pe măsură.
2. Pentru PD24-V1 instalat în aer liber, detectorul poate detecta semnalul picăturilor de ploaie când plouă. Adică, detectorul radar instalat în aer liber într-o zi ploioasă poate detecta picăturile de ploaie.

Metoda de instalare a carcasei și selectarea materialelor
În timpul instalării, carcasa nu trebuie să fie din material metalic sau strat metalic; Se pot utiliza materiale plastice fără carbon sau spumă.

Metoda corectă:
1. Atunci când carcasa este realizată din materiale plastice (ABS, PVC etc.), grosimea și spațiul carcasei trebuie să fie estimate corect, iar antena să fie înfășurată într-un mod care să nu intre în contact direct cu structura antena radar;
2. Când învelișul este fabricat din material spumant (cum ar fi Stypopor sau un material similar), constanta dielectrică relativă a materialului ar trebui să fie aproape de 1.

Metoda greșită:
1. Înfășurați antena cu folie sau unele piese metalice;
2. Pulverizați structura antenei cu orice tip de vopsea sau lac;
3. Înfășurați antena cu o foaie CFK (conductivă);
4. Materialul plastic este în contact direct cu structura corodedantenna (are un efect de permitivitate ridicat asupra frecvenței de rezonanță a plasturelui);
5. Structura nerezonabilă va duce la un senzor radar anormal, iar efectul de detectare va fi mai rău.

Recommended Dimensions of Enclosure of PDLUX PD24-V1 24.125GHz senzor de mișcare cu microunde modul K-band Doppler Transceiver Module
Pentru radar de 24 GHz, conform experienței, carcasa poate fi realizată din material plastic cu o grosime de aproximativ 3 mm și păstrează o distanță de aproximativ 6 mm de la suprafața antenei radar. Dacă se folosește un material plastic mai gros, trebuie luată în considerare creșterea pierderii de inserție; în același timp, o carcasă prea groasă poate afecta modelul antenei.
Etichete fierbinți: PDLUX PD24-V1 24.125GHz Microwave Sensor Motion Motion K-band Doppler Transceiver Module, China, Producatori, Furnizori, Fabrica, Comert cu ridicata, Personalizat

Trimite o anchetă

produse asemanatoare