Care sunt soluțiile inteligente de alarmă de fum?

- 2021-01-18-

Alarmă de fum, alte nume alarmă de fum, senzor de fum, senzor de fum, etc. Alimentat de autobuz, autobuzul poate fi conectat la mai multe rețele de controler de alarmă de incendiu, comunicare pentru a forma un sistem de alarmă, scena de alarmă nu are sunet, gazda are prompt sunet și lumină, acest tip de dispozitiv de alarmă de fum se numește în general detector de fum. Detectoare de fum cu sau fără cod de adresă.

Soluție inteligentă de alarmă de fum:

1. Alarma de fum cu ioni: există o cameră de ionizare. Elementul de radiație utilizat în camera ionică - americiul 241 (Am241), cu intensitatea de aproximativ 0,8 microcuri, se află în starea de echilibru a câmpului electric în stare normală.

2. Alarmă fotoelectrică de fum: există un labirint optic, echipat cu tub cu infraroșu, tub de recepție cu infraroșu fără fum atunci când nu se recepționează tubul de transmisie cu infraroșu lumină cu infraroșu, când fumul în labirintul optic prin refracție, reflexie, tubul de recepție primește lumina cu infraroșu, inteligent circuitul de alarmă judecă dacă este mai mult decât pragul, dacă este mai mult decât o alarmă.