Principiul comutatorului cu inducție cu microunde _ Schema de conectare a comutatorului cu inducție cu microunde

- 2021-01-18-

Principiul comutării prin inducție cu microunde

Comutatorul cu inducție cu microunde este un detector de obiecte în mișcare bazat pe principiul efectului Doppler. Detectează dacă poziția obiectului s-a deplasat într-un mod fără contact și apoi generează operația de comutare corespunzătoare. Produsul are o bună capacitate de interferență a frecvenței radio, nu este afectat de temperatură, umiditate, lumină, aer, praf, etc. tehnologia funcției sale de detectare, poate fi controlul echipamentelor de aplicații foarte convenabil, controlul sursei de lumină auxiliare de mediu, parcare subterană, canal, iluminat și alte domenii.

Comutator de inducție cu microunde, utilizând în principal principiul efectului doppler, cercetarea și dezvoltarea independentă a circuitului de recepție a lansării antenei plane, mediul electromagnetic în jurul detecției inteligente, reglați automat starea de lucru, circuitul de filtru integrat încorporat, care poate suprima în mod eficient armoniile de ordin înalt și alte interferențe aglomerate, sensibilitate ridicată, fiabilitate puternică, economie de energie, sigur și convenabil, inteligent este un nou tip de produse practice de economisire a energiei. Comutatorul cu inducție cu microunde poate penetra o parte din inducția nemetalică, în special pentru instalarea ascunsă în interiorul lămpii; Deci, aplicația este mai extinsă, împreună cu consumul de energie micro, inducție sensibilă, o gamă largă de aplicații. Poate fi asortat cu tot felul de lămpi obișnuite și felinare pentru a face din aceasta o lampă cu inducție cu microunde.


Schema de conectare a comutatorului de inducție cu microunde


Schema de conectare a comutatorului de inducție cu microunde is as follows:Funcția comutatorului de inducție cu microunde


1. Sensibil: identifică cu precizie mișcarea organismelor și a non-organismelor, astfel încât eroarea de acțiune să fie la un nivel minim.


2. anti-interferență puternică: influență mică de factori naturali externi, performanță stabilă și fiabilă.

3. sigur și practic: utilizarea internă a produsului a tehnologiei zero pornit și oprit, fără comutator de contact, fără scântei, fără interferențe cu alte aparate electrice, propriul consum de energie este mic, durata de viață este lungă și poate prelungi durata de viață a încărcătura.

4. Măsurare automată a luminii: identifică automat puterea luminii ambientale și atinge setarea cerințelor de iluminare și când cineva se aprinde, altfel nu este luminos.

5. Inducție automată: lumina va fi aprinsă automat după inducție, iar lumina va fi stinsă când lumina este aprinsă și lumina va fi stinsă când lumina este aprinsă și lumina va fi stinsă când lumina este aprinsă este aprins și lumina va fi stinsă când lumina este aprinsă. Este sigur și economisește energie și nu este deranjat de factori externi, cum ar fi sunetul și materialul.

6. întârziere automată aleatorie: când persoana din domeniul de inducție activează, comutatorul este întotdeauna pornit, până când persoana a plecat după închiderea automată.

7. Low poate funcționa, de asemenea, în mod normal, fără stroboscop.