Seria modulelor senzorului cu microunde

Seria de module de senzori cu microunde (cunoscută și sub numele de senzori radar, RF sau Doppler) poate detecta mersul pe jos, alergarea sau târârea țintelor umane în medii în aer liber. ca aplicații pentru acoperiș sau perete.

Seria modulelor senzorului cu microunde creează un câmp electromagnetic (RF) între emițător și receptor, creând astfel o zonă invizibilă de detectare a volumului. Când un intrus intră în zona de detectare, modificările la acest câmp sunt înregistrate și apare o alertă.

Seria de module de senzori cu microunde este ușor de instalat, are probabilitate mare de detectare, alarmă de zgomot redus și oferă protecție împotriva ploii, ceații, vântului, prafului, zăpezii și temperaturilor extreme. interferențe din surse radar externe.

Seria modulelor senzorului cu microunde fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Seria modulelor senzorului cu microunde producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Seria modulelor senzorului cu microunde clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.