Senzor de mișcare cu microunde

Senzorul de mișcare cu microunde utilizează în principal principiul efectului doppler, cercetarea și dezvoltarea independentă a circuitului de recepție a lansării antenei plane, mediul electromagnetic în jurul detecției inteligente, reglați automat starea de lucru, circuitul de filtru integrat încorporat, care poate suprima în mod eficient armoniile de ordin înalt alte interferențe aglomerate, sensibilitate ridicată, fiabilitate puternică, economie de energie, sigur și convenabil, inteligent este un nou tip de produse practice de economisire a energiei.

Senzorul de mișcare cu microunde poate penetra o parte din inducerea obiectelor nemetalice, potrivit în special pentru instalarea ascunsă în interiorul lămpii; Deci aplicația este mai extinsă, împreună cu consumul de energie micro, inducția sensibilă, gama largă de aplicare.

Senzorul de mișcare cu microunde poate fi asortat cu tot felul de lămpi obișnuite și felinare pentru a face din acesta o lampă cu inducție cu microunde.

Senzor de mișcare cu microunde fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Senzor de mișcare cu microunde producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Senzor de mișcare cu microunde clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.