Lampă cu inducție cu microunde

Lampa cu inducție cu microunde este combinația dintre senzorul cu microunde și lampă, care poate transforma lampa obișnuită în senzor automat cu inducție.

Lampa cu inducție cu microunde se bazează pe principiul transmiterii și recepției Doppler combinate cu tehnologia automată de detectare a lămpii. Cu alte cuvinte, senzorul primește ecoul obiectului reflectat în același timp, emite unda electromagnetică. Dacă nu sunt obiecte în mișcare detectat în grădina zoologică, ecoul de recepție rămâne stabil fără nicio activare. Lampa este inactivă. „Există inducție acolo unde există oameni”, care este baza pentru ca senzorul de activitate să devină un comutator inteligent de iluminare. Senzorii de înaltă frecvență ai PDLux. poate simți orice mișcare cu un anumit volum, fără a fi afectată sau limitată de schimbările de temperatură ambientală și direcția obiectului în mișcare. Când senzorul emite un semnal electromagnetic și preia rapid ecoul, dispozitivul electronic detectează activitatea pe baza tipului de ecou și activează corpul de iluminat conectat atunci când este necesar.

Lampa cu inducție cu microunde poate pătrunde în sticlă, plastic și pereți mai subțiri, iar senzorii de microunde PDLux funcționează pe trei unde electromagnetice de înaltă frecvență, inclusiv 5,8 GHzã € 10,525GHz și 24,125 GHz .. Realizează combinația perfectă de senzor și lampă și asigură că aspectul lămpii nu se va schimba ..

Mai mult, puterea de ieșire a senzorului de înaltă frecvență este de numai 0,3 mW, ceea ce reprezintă 1/1000 din puterea telefoanelor ecologice de pe piață astăzi. Ca rezultat, produsele PDLUX sunt foarte ecologice.Lampă cu inducție cu microunde fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Lampă cu inducție cu microunde producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Lampă cu inducție cu microunde clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.