Lampă cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED

Lampă cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED

PDLUX PD-LED2040-D
Când utilizați lampa cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED-uri, vă rugăm să reglați sensibilitatea (intervalul de detecție) la o valoare adecvată, dar la maxim pentru a evita reacția anormală cauzată de detectarea ușoară a mișcării greșite de frunzele și perdelele, animalele mici sau interferențele care suflă a rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toate cele menționate mai sus vor duce la reacția de eroare. Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător, apoi testați-l.

Detaliile produsului

PD-LED2040-D Instrucțiunea luminii senzorului de microunde

rezumat
Aceasta este o lumină LED cu senzor de microunde cu montare pe tavan inteligentă, proiectată recent, cu funcția suplimentară de alimentare cu energie în caz de urgență. Iluminarea este gestionată automat de alimentarea directă de curent alternativ sau de rezervă a bateriei, adică, atunci când se întrerupe alimentarea, bateria de rezervă va fi responsabilă pentru alimentarea cu energie de 3,5 wați. în modul de economisire a energiei senzorului. Se aplică pe scară largă pe coridor, spălătorie, holul liftului etc.
Acest produs este proiectat cu două configurații: una este lampa senzorului cu funcția de alimentare cu energie în caz de urgență și cealaltă este lampa senzorului inteligent fără funcția de urgență. Puteți face cumpărături în funcție de nevoile practice. Dar, în majoritatea cazurilor, este necesar și înțelept să o alegeți pe prima, pentru că întreruperea ocazională a energiei va provoca probleme, sau chiar pericol.


Folosiți un abajur de înaltă calitate pentru computer. Consolidați refracția flexibilă a luminii. Și funcția sa de anti-ultraviolete face ca nuanța să nu devină ușor galbenă și să fie ruptă.

Lampa LED consumă energie cu 80% mai puțin decât lampa incandescentă și cu 50% mai puțin decât lampa fluorescentă.


Numele fiecărei părți


Specificații

Sursă de alimentare: 100-240V / AC, 50 / 60Hz
LED nominal: 15W Max (AC)
3.5W Max. (DC)
Putere de încărcare: <4W Max. (Lumină oprită și lumină aprinsă)
Capacitate de slavare: 1A Max (100-240V / AC)
Sistem HF: 5,8 GHz
Baterie: baterie litiu 7.4V / 1500mAH
Timp de iluminare continuă: ‰ ¥ 180min
Puterea transmisiei: <0,2 mW
Setarea timpului: 10sec la 12min (reglabil)
Domeniu de detectare: 2-10m (raze.) (Reglabil)
Control lumină: 10-2000LUX (reglabil)
Unghiul de detectare: 360 °
Factor de putere 0.š> 0,9
Înălțimea de instalare: 2,5-3,5m (montare pe tavan)
Putere de așteptare: <0,5W
Cantitate LED: 72 buc
Temperatura de lucru: -20 ~ + 55â „ƒ


Senzor de informații


Funcția lămpii cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED-uri

Mod de reglare: potențiometru

Lampa cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED poate necesita timp pentru a regla valorile înainte de a vă satisface nevoia.

(1) Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)


Gama de detecție este termenul folosit pentru a descrie razele zonei de detecție mai mult sau mai puțin circulare produse la sol după montarea luminii senzorului la o înălțime de 2,5 m, rotiți controlul de acoperire complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta atingerea minimă (aproximativ 2 m raze) , și complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta acoperirea maximă (aproximativ 10 m raze).

NOTĂ a lămpii cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED: distanța de detecție de mai sus se câștigă în cazul unei persoane care are o înălțime cuprinsă între 1,6m ~ 1,7m, cu figura medie și se mișcă la o viteză de 1,0 ~ 1,5m / sec. dacă se schimbă statura, figura și viteza de deplasare a persoanei, se va schimba și distanța de detectare.
În diferite cazuri, sensibilitatea luminilor are o anumită abatere.

Observație: Când utilizați lampa cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED-uri, vă rugăm să reglați sensibilitatea (intervalul de detecție) la o valoare adecvată, dar maximă, pentru a evita reacția anormală cauzată de detectarea ușoară a mișcării greșite de frunzele și perdelele, animalele mici sau interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toate cele menționate mai sus vor duce la reacția de eroare. Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător, apoi testați-l.

Memento prietenos: atunci când instalați două sau mai multe microunde împreună, trebuie să păstrați 4 metri unul de altul, altfel interferența dintre ele va duce la reacția de eroare.


(2) Setarea orei


Lumina poate fi setată să rămână aprinsă pentru orice perioadă de timp cuprinsă între aprox. 10sec (rotiți complet în sens invers acelor de ceasornic) și maxim 12min (rotiți complet în sensul acelor de ceasornic). Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Se recomandă selectarea celui mai scurt timp pentru ajustarea zonei de detectare și pentru efectuarea testului de mers.

NOTĂ: După ce lumina se stinge, durează aprox. 1 sec înainte să poată începe să detecteze din nou mișcarea. Lumina se va aprinde numai ca răspuns la mișcare odată ce această perioadă a trecut.

Este în principal pentru reglarea timpului de întârziere din momentul în care semnalul a fost detectat și se aprinde automat până când se aprinde automat. Puteți defini timpul de întârziere în funcție de nevoile dvs. practice. Dar ar fi mai bine să reduceți timpul de întârziere pentru a economisi energie, deoarece senzorul cu microunde are funcția de detectare continuă, adică orice mișcare detectată înainte de expirarea timpului de întârziere va reporni temporizatorul și lumina va păstra pornit numai dacă există oameni în domeniul de detectare.


(3) Setarea controlului luminii


Pragul de răspuns la lumină ales poate fi infinit de la aproximativ 10- 2000LUX. Rotiți-l complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta operațiunea amurg-zori la aproximativ 10 lux. Rotiți-l complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta funcționarea cu lumina zilei la aproximativ 2000lux. Butonul trebuie rotit complet în sensul acelor de ceasornic atunci când reglați zona de detectare și efectuați testul de mers pe timp de zi.

(4) Procentaj de iluminare reglabilă


Poate fi definit în intervalul 0% ~ 30%. Când lumina ambientală este mai mică de 70 lux, sistemul pornește modul de estompare. Dacă nu există semnal detectat în timpul întârzierii, acesta va intra în procentul de iluminare. Odată detectat semnalul, acesta se recuperează la iluminare 100%. Va ieși automat din modul de estompare, când lumina ambientală depășește 100 lux. Modul de estompare funcționează digital și independent.

Notă: Vă rugăm să nu reglați cele patru butoane funcționale la exces. Asta pentru că cele patru butoane funcționale au fost conectate direct la componente, există un mic opritor în fiecare dintre cele trei componente, atunci când reglați butoanele de la început lala sfârșit, virajul excesiv va deteriora opritorul și va duce la virajul non-stop de 360 ​​°. Limita intervalului de ajustare este de 270 °, vă rugăm să acordați atenție acestui lucru.

Funcția indicator
Indicator roșu - Indicator de încărcare: Indicatorul se aprinde la încărcare și se stinge când este încărcat complet.
Indicator verde - Indicator complet încărcat: baterie completă, indicatorul se aprinde.
Indicator senzor - la detectare, indicatorul luminos aprins (verde).

Comutator baterie
Acest comutator este pentru a controla conexiunea bateriei. Pentru a evita consumul de energie în tranzit sau în depozitare, presetăm comutatorul pe OPRIT, adică bateria nu este conectată. Înainte de instalare, ar trebui să setați comutatorul pe ON pentru a vă asigura că bateria este bine conectată pentru a realiza alimentarea în caz de urgență.


Instalare
Schema conexiunii-fir

Defecțiunea și soluția

Defecțiune Cauza eșecului Soluţie
Nu funcționează cu sarcina Iluminarea luminii este incorectă, sarcina este ruptă Reglați setarea sarcinii
Alimentarea este oprită Schimbați sarcina
Există un semnal continuu în regiunea de detectare Porniți alimentarea
Lucrați tot timpul cu sarcina Senzorul nu a fost instalat corect Verificați setările zonei de detectare
Când nu există semnal în mișcare, lucrați cu sarcina Senzorii nu au reușit să se împacheteze, deoarece nu pot detecta în mod fiabil semnalul Reinstalați capacul exterior
Semnalul în mișcare este detectat de senzor (mișcare în spatele peretelui, mișcarea obiectelor mici etc.) Verificați setările zonei de detectare
Când există un semnal în mișcare, lucrați cu sarcina Corpul în mișcare este prea rapid sau zona de detectare este prea mică Verificați setările zonei de detectare


1. LED-urile din serie pot funcționa atunci când toate sigiliile sunt instalate.
2. Vă rugăm să nu scoateți sau să nu vă conectați la altă lampă atunci când este pornită.
3. Când LED-urile din serie sunt deteriorate, aveți nevoie de un tehnician cu experiență pentru a repara folosind aceleași LED-uri de rating.

â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.
â— Din motive de siguranță, vă rugăm să întrerupeți curentul înainte de operațiile de instalare și scoatere.
â— Orice pierderi cauzate de o funcționare necorespunzătoare, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.

Ne angajăm să promovăm calitatea și fiabilitatea produsului, cu toate acestea, toate componentele electronice au anumite probabilități de a deveni ineficiente, ceea ce va cauza unele probleme. La proiectare, am acordat atenție proiectelor redundante și am adoptat cota de siguranță pentru a evita orice probleme.
Această instrucțiune, fără permisiunea noastră, nu trebuie copiată în alte scopuri.


  • LED Emergency Lighting Microwave Induction Lamp
  • LED Emergency Lighting Microwave Induction Lamp
  • LED Emergency Lighting Microwave Induction Lamp
  • LED Emergency Lighting Microwave Induction Lamp
  • LED Emergency Lighting Microwave Induction Lamp
  • LED Emergency Lighting Microwave Induction Lamp
  • LED Emergency Lighting Microwave Induction LampEtichete fierbinți: Lampă cu inducție cu microunde cu iluminare de urgență cu LED, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare