Senzor infraroșu

Senzorul cu infraroșu folosește, de obicei, componente piroelectrice, care vor pierde echilibrul de încărcare atunci când temperatura radiației infraroșii din corpul uman se schimbă și eliberează sarcina spre exterior. Circuitul ulterior poate genera semnale de alarmă după detectare și procesare.Corpul uman are o temperatură constantă, în general la 37 de grade, deci va emite o lungime de undă specifică de aproximativ 10UM rază infraroșie, sonda infraroșie pasivă este de a detecta corpul uman emis aproximativ 10UM Raza infraroșie și munca. Raza infraroșie emisă de corpul uman aproximativ 10UM este îmbunătățită de filtrul Ferrier și apoi concentrată pe sursa de inducție infraroșie.

Senzorul cu infraroșu nu emite niciun tip de radiație, consumul de energie al dispozitivului este foarte mic, ascundere bună.

Senzorul cu infraroșu este aplicat pe scară largă în domenii precum alarma electronică antifurt, detectarea omului. Ei câștigă o mare popularitate în rândul clienților și specialiștilor pentru prețul lor scăzut și performanța tehnică stabilă.


Senzor infraroșu fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Senzor infraroșu producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Senzor infraroșu clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.