Funcția HUSH Alarmă de fum

Funcția HUSH Alarmă de fum

PDLUX PD-SO-729V3.3
În funcția HUSH alarmă de fum, apăsați butonul timp de 3 secunde, alarma va emite un sunet de trei ori, același sunet ca și sunetul de alarmă de fum.

Detaliile produsului

PD-SO729V3.3 Instrucțiuni de alarmă de fum


rezumat
Detectorul de fum fotoelectric este proiectat pentru a simți fumul care intră în camera detectorului. Nu simte gazul, căldura sau flacăra. Acest detector de fum este conceput pentru a avertiza devreme asupra incendiilor în curs de dezvoltare, emițând sunetele de alarmă din claxonul său de alarmă încorporat. Vă poate oferi timp prețios pentru ca dvs. și familia dvs. să scăpați înainte ca un incendiu să se răspândească.

Specificații
Sursa de alimentare: DC9V
Curent static: <5uA
Curent de alarmă: <15mA
Alarmă de joasă tensiune: 7V ± 0,5V
Sonoritate alarmă:> 85 db (3m)
Temperatura de lucru: -10 ° C ~ 40 ° C


Funcţie
(1) Când introduceți o baterie, soneria sună o dată pentru a promova alimentarea cu succes.
(2) Când bateria prezintă tensiune scăzută, sună o dată la jumătate de minut, cu iluminare LED în același timp.
(3) Când există ceva în neregulă cu piesele de detectare, anunțatorul sună de două ori la fiecare 10 secunde, cu iluminare LED în același timp.
(4) Când nu există alarmă de fum și apăsând butonul, anunțatorul sună al treilea ca o voce de alarmă de fum.
(5) Când nu există nicio greșeală la detectarea pieselor și a alarmelor de fum, apăsând butonul timp de 8 secunde, soneria sună o dată pentru a promova modul de reîmprospătare. Și buzzerul sună al treilea pentru a termina răcorirea. Asigurați-vă că această răcoritoare este fără fum atât în ​​carcasa alarmei, cât și în mediul înconjurător, în cazul în care nu afectează sensibilitatea alarmelor de fum.
(6) Când alarma de fum funcționează, apăsând butonul în modul silențios, soneria este silențioasă cu LED-ul de iluminare continuă. Modul silențios poate dura 15 minute cu butonul nevalid.

Unde se instalează alarme de fum
> Instalați un detector de fum în hol în afara fiecărei zone separate a dormitorului, așa cum se arată în Figura 1.
> Instalați un detector de fum pe fiecare etaj al unei case sau apartamente cu mai multe etaje, așa cum se arată în Figura 2.


> Instalați un detector de fum în fiecare dormitor.
> Instalați detectoare de fum la ambele capete ale holului dormitorului dacă holul are mai mult de 12 metri lungime.
> Instalați un detector de fum în fiecare cameră în care dormiți cu ușa parțial sau complet închisă, deoarece fumul ar putea fi blocat de ușa închisă și o alarmă pe hol ar putea să nu trezească traversa dacă ușa este închisă.
> Instalați detectoare de subsol în partea de jos a scării subsolului.
> Instalați detectoare de la etajul al doilea în partea superioară a casei scării de la primul la al doilea etaj.
> Instalați detectoare suplimentare în camera dvs. de zi, sala de mese, camera de familie, mansarda, utilitățile și încăperile de depozitare.
> Instalați detectoare de fum cât mai aproape de centrul tavanului. Dacă acest lucru nu este practic, puneți detectorul pe tavan, la mai puțin de 20 inci (50 cm) de orice perete sau colț, așa cum se arată în Figura 3.
> Dacă unele dintre camerele dvs. au tavan înclinat, cu vârf sau cu două fronturi, încercați să montați detectoare de 0,9 metri măsurate orizontal de la cel mai înalt punct al tavanului, așa cum se arată în Figura 4.

Unde nu se instalează alarme de fum
Alarmele de deranjament au loc atunci când sunt instalate detectoare de fum în care nu vor funcționa corect. Pentru a evita alarmele de neplăcere, nu instalați detectoare de fum în următoarele situații:

> Particulele de ardere sunt subprodusele a ceva care arde. Astfel, în sau în zonele în care sunt prezente particule de ardere, nu instalați detectoare de fum pentru a evita alarmele de neplăcere, cum ar fi bucătăriile cu puține ferestre sau ventilație slabă, garajele în care pot exista evacuări ale vehiculului, lângă cuptoare, încălzitoare de apă caldă și spațiu încălzitoare.

> Nu instalați detectoare de fum la mai puțin de 6 metri distanță de locurile în care sunt prezente în mod normal particule de ardere, cum ar fi bucătăriile. Dacă nu este posibilă o distanță de 20 de picioare, de ex. într-o casă mobilă, încercați să instalați detectorul cât mai departe posibil de particulele de ardere. Pentru a preveni alarmele de alarmă, asigurați o ventilație bună în astfel de locuri.

> În zone umede sau foarte umede sau în apropierea băilor cu dușuri. Umezeala din aerul umed poate pătrunde în camera de detectare, apoi se transformă în picături la răcire, ceea ce poate provoca alarme de neplăcere. Instalați detectoare de fum la cel puțin 3 metri distanță de băi.

> În zone foarte reci sau foarte calde, inclusiv clădiri neîncălzite sau camere în aer liber. Dacă temperatura depășește sau sub domeniul de funcționare al detectorului de fum, nu va funcționa corect. Gama de temperatură pentru detectorul de fum este de la 40 oF la 100 oF (4 oC la 38 oC).

> În zone foarte prăfuite sau murdare, murdăria și praful se pot acumula pe camera de detectare a detectorului, pentru a-l face extrem de sensibil. În plus, praful sau murdăria pot bloca deschiderile către camera de detectare și pot împiedica detectarea fumului.

> În apropierea orificiilor de ventilare a aerului proaspăt sau a zonelor foarte curente, cum ar fi aparatele de aer condiționat, încălzitoarele sau ventilatoarele, orificiile de aer proaspăt și curenții de aer pot îndepărta fumul de la detectoarele de fum.

> Spațiile de aer moarte sunt adesea în partea de sus a unui acoperiș cu vârf sau în colțurile dintre tavan și pereți. Aerul mort poate împiedica fumul să ajungă la un detector.

> În zonele infestate de insecte. Dacă insectele intră în camera de detectare a detectorului, acestea pot provoca o alarmă de neplăcere. Acolo unde erorile sunt o problemă, scăpați de ele înainte de a pune un detector.

> În apropierea luminilor fluorescente, „zgomotul” electric de la luminile fluorescente poate provoca alarme de neplăcere. Instalați detectoare de fum la cel puțin 5 metri (1,5 metri) de astfel de lumini.

AVERTIZARE:Nu scoateți niciodată bateriile pentru a opri o alarmă de neplăcere. Deschideți o fereastră sau ventilați aerul din jurul detectorului pentru a scăpa de fum. Alarma se va opri singură când fumul dispare. Dacă persistă alarmele de neplăcere, încercați să curățați detectorul așa cum este descris în acest manual al utilizatorului.

AVERTIZARE:Nu stați aproape de detector când alarma sună. Alarma este puternică pentru a vă trezi în caz de urgență. O expunere prea mare la corn la distanță apropiată poate fi dăunătoare auzului.

Instalarea detectorului de fum

Detectoarele de fum trebuie montate pe tavan. Urmați acești pași pentru a instala detectorul de fum:
1. Țineți ferm capacul inferior și apoi rotiți corpul în sens invers acelor de ceasornic pentru a elibera capacul inferior în jos.
2. Țineți capacul inferior pe poziția de instalare selectată, marcați gaura cu creionul în centrul slotului / orificiului de instalare de pe capacul inferior.
3. Scoateți capacul inferior.
4. Folosind un burghiu electric cu un burghiu de 6,5 mm, faceți două găuri pe marcajul creionului, puneți unitatea departe de a praf de tencuială pe ea când găuriți pentru montare.
5. Introduceți dilatanții din plastic în găuri cu ciocanul și apoi loviți șuruburile 3 * 30 în dilatanți; și strângeți șuruburile pentru a fixa capacul inferior.
6. Introduceți bateria în cascadă de 9 v în cutia bateriei, dacă nu faceți acest lucru, nu puteți fixa corpul de alarmă pe capacul inferior.

7. Faceți orificiul de pe capacul din mijloc aliniat cu butonul de blocare de pe capacul inferior și rotiți corpul alarmei în sensul acelor de ceasornic.


NOTĂ: Când bateria detectorului intră pentru prima dată în contact cu detectorul, claxonul de alarmă poate suna o secundă. Acest lucru înseamnă normal și indică faptul că bateria este poziționată corect. Închideți capacul, apoi apăsați butonul de testare, ținându-l apăsat timp de aproximativ 5 secunde până când sună claxonul. Claxonul ar trebui să sune într-o alarmă puternică și pulsantă. Aceasta înseamnă că unitatea funcționează corect.Indicator roșu
LED-ul roșu, ca indicator ALARM, este prezentat împreună cu detectorul. Poate fi văzut prin butonul de testare de pe capacul detectorului. Când LED-ul roșu clipește o dată 35 de secunde, indică detectorul în funcțiune normală. Când detectorul de fum simte fum și simultan sună o alarmă sonoră, LED-ul roșu va clipi foarte frecvent, o dată 0,5 secunde.

Testarea detectorului de fum
Testați detectorul săptămânal apăsând ferm butonul de testare cu degetul până când sună claxonul. Metoda de testare poate dura până la 20 de secunde pentru a suna alarma. Acestea sunt doar modalități de a vă asigura că detectorul funcționează corect. Dacă detectorul nu reușește să testeze corect, solicitați reparația sau înlocuirea imediată.

AVERTIZARE:Nu folosiți niciodată o flacără deschisă pentru a testa detectorul. Puteți da foc pentru a deteriora detectorul, precum și casa. Comutatorul de test încorporat testează cu acuratețe toate funcțiile detectorului, așa cum este cerut de Underwriters ’Laboratories. Acestea sunt singurele modalități corecte de a testa unitatea.

AVERTIZARE:Când nu testați unitatea și claxonul de alarmă sună puternic continuu, acest lucru înseamnă că detectorul a simțit fum sau particule de combustie în aer. Asigurați-vă că claxonul de alarmă este un avertisment asupra unei posibile situații grave, care necesită Atenţie.
> Alarma ar putea fi cauzată de o situație deranjantă. Fumatul de gătit sau un cuptor prăfuit, numit uneori „incendii prietenoase”, pot provoca alarma. Dacă se întâmplă acest lucru, deschideți o fereastră sau ventilați aerul pentru a îndepărta fumul sau praful. Alarma se va opri imediat ce aerul este complet limpede.
> Dacă claxonul de alarmă începe să emită un semnal sonor o dată pe minut, acest semnal înseamnă că bateria detectorului este slabă. Înlocuiți imediat bateria nouă. Păstrați la îndemână bateriile proaspete în acest scop.

Aveți grijă de detectorul de fum
Pentru a menține detectorul în stare bună de funcționare, trebuie să testați detectorul săptămânal, în conformitate cu secțiunea „TESTAREA DETECTORULUI DE FUM”.
> Înlocuiți bateria detectorului o dată pe an sau imediat când semnalul „beep” al bateriei descărcate sună o dată pe minut. Bateria descărcată „beep” ar trebui să dureze cel puțin 30 de zile.
NOTĂ:Pentru bateria de schimb, utilizați Eveready # 522, # 1222, # 216; Duracell # MN1604; sau Gold Peak # 1604P, # 1604S; sau Ultralife U9VL-J.
> Deschideți capacul și aspirați praful din camera de detectare a detectorului cel puțin o dată pe an. Acest lucru se poate face atunci când deschideți detectorul pentru a schimba bateria. Scoateți bateria înainte de curățare. Pentru a curăța detectorul, folosiți un dispozitiv moale de perie la aspirator. Îndepărtați cu grijă orice praf de pe componentele detectorului, în special pe orificiile camerei de detectare. Înlocuiți bateria după curățare. Testați detectorul pentru a vă asigura că bateria este incorectă. Verificați pentru a vă asigura că nu există obstrucții în interiorul butonului de testare. Dacă există praf în butonul de testare, introduceți o scobitoare din spate în față.
> Curățați capacul detectorului când se murdărește. Mai întâi deschideți capacul și scoateți bateria. Spălați manual capacul cu o cârpă umezită cu apă curată. Uscați-l cu o cârpă fără scame. Nu obțineți apă pe componentele detectorului. Înlocuiți bateria și închideți capacul. Testați detectorul pentru a vă asigura că bateria funcționează corect.â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea profesională.
â— Vă rugăm să întrerupeți alimentarea cu energie electrică înainte de operațiile de instalare și demontare.
â— Asigurați-vă că ați întrerupt curentul din motive de siguranță.
â— Funcționarea necorespunzătoare a cauzat pierderi, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.

Ne-am angajat să promovăm calitatea și fiabilitatea produsului, cu toate acestea, toate componentele electronice au anumite probabilități de a deveni ineficiente, ceea ce va cauza unele probleme. La proiectare, am acordat atenție proiectelor redundante și am adoptat cota de siguranță pentru a evita orice probleme.
Această instrucțiune, fără permisiunea noastră, nu trebuie copiată în alte scopuri.


  • HUSH Funcţie Smoke Alarm
  • HUSH Funcţie Smoke AlarmEtichete fierbinți: Funcție HUSH alarmă de fum, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare