Inductor de microunde de mare putere

Inductor de microunde de mare putere

PDLUX PD-MV1009
Când utilizați inductor cu microunde de mare putere, vă rugăm să reglați sensibilitatea la o poziție adecvată de care aveți nevoie, vă rugăm să nu reglați sensibilitatea la maxim, pentru a evita ca produsul să nu funcționeze normal cauzat de o mișcare greșită. Deoarece sensibilitatea este prea mare detectați cu ușurință mișcare greșită prin vânt care suflă frunze și perdele, animale mici și mișcare greșită prin interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toți cei care conduc produsul nu funcționează normal!

Detaliile produsului

Instrucțiuni senzor cu microunde PD-MV1009SPECIFICAȚII ale inductorului cu microunde de mare putere

Sursa de alimentare: 100-240V / AC
Frecvența de alimentare: 50 / 60Hz
Sarcină nominală: 1200W Max, tungsten (cos (p = 1)
300W Max, fluorescent (cos (p = 0,5)
Sistem HF: radar CW de 5,8 GHz, bandă ISM
Puterea transmisiei: <0,2 mW
Domeniu de detectare: 2-10m (raze.) (Reglabil)
Setarea timpului: 8sec-12min (reglabil)
Unghi de detecție: 360 ° (instalare în tavan)
180 ° (instalare pe perete)
Control lumină: 10-1000Lux (reglabil)
Instalare: montare pe tavan / montare pe perete
Putere de așteptare: Aproximativ 0.9W


INFORMAȚII SENZORIALE


FUNCŢIE

AUTO = modul „AUTO”, permite senzorului să detecteze
PORNIT = Întotdeauna aprins, aproximativ șase ore mai târziu, treceți la modul „AUTO”
OPRIT = Întotdeauna oprit, aproximativ șase ore mai târziu, treceți la modul „AUTO”


â ‘LUX: Când luminanța este mai mică de 10 LUX, activați lumina pentru a se aprinde, pentru utilizare pe timp de noapte. Când luminanța este mai mică de 50 LUX, activați lumina pentru a se aprinde, pentru a fi utilizată atunci când luminanța ambientală nu este suficientă. Când luminozitatea depășește 1000 LUX, activați lumina să se aprindă, pentru a fi utilizată în timpul zilei.


„TIME: Reglați întârzierea timpului de lucru la încărcare. Întârzierea este de aproximativ 8 secunde când se întoarce la 8. Întârzierea este de aproximativ 12 min când se întoarce la 12 min.


â ‘¢ SENS: Distanța de detecție: doi metri; este o valoare aproximativă care se va modifica în funcție de mărimea obiectului de detectare. Distanța de detecție: șase metri; este o valoare aproximativă care se va modifica în funcție de mărimea obiectului de detectare. Distanța de detecție: maximă; este o valoare aproximativă care se va modifica în funcție de mărimea obiectului de detectare.Când este introdus butonul de mai sus, indicatorul luminos va pâlpâi de două ori.


SPECIAL FUNCŢIE

Telecomanda are funcția de reglare a rotunjirii.

1. Reglarea valorii LUX, apăsați butonul 50 LUX, senzorul va pâlpâi de două ori, apăsați din nou și va pâlpâi din nou de două ori. Apăsați a treia oară; indică faptul că unitatea intră în modul de reglare rotundă, apoi „10LUX” este folosit ca tasta DOWN, ^^ 50LUX ^, tasta mediană, „> 1000” tasta UP; Există șapte trepte mai jos, apăsați butonul „10LUX”, indicatorul va pâlpâi o dată (se va opri o dată), la atingerea valorii minime, indicatorul nu pâlpâie, rămânând aprins tot timpul. Dacă nu setați unitatea în acest moment, va intra în starea de detectare trei secunde mai târziu (setați ora validă la zece secunde după ultima dată); Acest lucru se aplică și butoanelor „> 1000â € și„ 10LUXâ €. Dacă nu sunteți satisfăcător cu valoarea setată sau din alte motive, puteți apăsa „50LUX” revenind la valoarea mediană, după ce indicatorul pâlpâie de trei ori, îl puteți reseta; funcția de reglare rundle se poate retrage automat, timpul setat este de zece secunde după ultima dată când ați introdus butonul


2. Reglarea setării timpului, la fel ca și reglajul de mai sus, diferența este că apăsarea butonului „5MIN” introduce setarea timpului, „8S” este folosit ca tasta DOWN, „5M” ca tasta mediană , „12M” ca tasta Sus. Când se folosește reglarea rundlei, timpul minim este de opt secunde, timpul maxim este de 12 minute, o treaptă de viteză echivalează cu 30 de secunde.


3. Reglarea distanței, la fel ca în modul enumerat 1, apăsați butonul „6M” de câte ori introduceți starea de reglare a distanței, butonul „2M” este utilizat pentru tasta DOWN, „6M” ca revenire la butonul valoare medie, „MAX” folosit ca tasta UP, valoarea minimă este de doi metri (valoare aproximativă).


PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE AL SENZORULUI

După ce senzorul este pornit, indicatorul va rămâne aprins timp de cinci secunde (perioada se poate modifica), intrând în starea de detecție 10 secunde mai târziu, puteți seta sensibilitatea acestuia, timpul de întârziere, luminanța prin intermediul celor trei butoane de pe senzor. Indicatorul va clipi (indiferent dacă este pornit sau nu), timpul de blocare este de patru secunde după ce senzorul este pornit. În această perioadă, indiferent de acționarea senzorului, acesta nu se va activa, dar indicatorul va pâlpâi în funcție de detectare.


Când telecomanda este introdusă „ON” sau „OFF”, senzorul intră întotdeauna în modul pornit / oprit, semnalul de pornire / oprire a ieșirii, indicatorul se va aprinde o secundă la fiecare patru secunde. Nu va retrage acest mod decât după șase ore mai târziu.


Telecomanda și prioritatea setării locale sunt supuse ultimei setări. Dacă ultima setare este telecomandă, toate setările sunt supuse setării telecomenzii. În caz contrar, toate setările sunt în conformitate cu setările locale.Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)
Gama de detecție este termenul folosit pentru a descrie razele zonei de detecție mai mult sau mai puțin circulare produse la sol după montarea luminii senzorului la o înălțime de 2,5 m, rotiți controlul de acoperire complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta atingerea minimă (aproximativ 2 m raze) , și complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta acoperirea maximă (aproximativ 10 m raze).


NOTĂ:distanța de detecție de mai sus se câștigă în cazul unei persoane care are o înălțime cuprinsă între 1,6m ~ 1,7m, cu figura medie și se deplasează cu o viteză de 1,0 € 1,5m / sec. dacă se schimbă statura, figura și viteza de deplasare a persoanei, se va schimba și distanța de detectare.


Setarea timpului
Lumina poate fi setată să rămână aprinsă pentru orice perioadă de timp cuprinsă între aproximativ 8 secunde (rotiți complet în sens invers acelor de ceasornic) și maxim 12 minute (rotiți complet în sensul acelor de ceasornic). Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Se recomandă selectarea celui mai scurt timp pentru ajustarea zonei de detectare și pentru efectuarea testului de mers.


NOTĂ:după ce lumina se stinge, durează aprox. 1 sec înainte să poată începe să detecteze mișcarea din nou. Lumina se va aprinde doar ca răspuns la mișcare după ce această perioadă a trecut.


Setarea controlului luminii

Pragul de răspuns la lumină ales poate fi infinit de la aprox. 10-1000lux. Rotiți-l complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta operațiunea amurg-zori la aproximativ 10 lux. Rotiți-l complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta funcționarea luminii de zi la aproximativ WOOlux. Butonul trebuie rotit complet în sensul acelor de ceasornic atunci când reglați zona de detectare și efectuați testul de mers pe timp de zi.


Notă:vă rugăm să nu reglați cele trei butoane funcționale la exces. Acest lucru se datorează faptului că cele trei butoane funcționale au fost conectate direct la componente, există un mic opritor în fiecare dintre cele trei componente, când reglați butoanele de la început până la sfârșit, rotația excesivă va deteriora opritorul și va duce la 360 ° întoarcere non-stop. Limita de reglare a intervalului este de 270 °, vă rugăm să acordați atenție acestui lucru.ATENȚIE ¼ Când folosiți inductor cu microunde de mare putere, vă rugăm să reglați sensibilitatea la o poziție adecvată de care aveți nevoie, vă rugăm să nu reglați sensibilitatea la maxim, pentru a evita ca produsul să nu funcționeze normal cauzat de mișcări greșite. Deoarece sensibilitatea este prea mare cu ușurință detectați mișcarea greșită prin vânt suflând frunze și perdele, animale mici și mișcarea greșită prin interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toți cei care conduc produsul nu funcționează normal!

Când inductorul cu microunde de mare putere nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător și apoi să o testați.


INSTRUCTIUNI DE INSTALARE
(1) Înainte de instalare opriți alimentarea.
(2) Scoateți suportul inferior.
(3) Suportul de jos este fixat pe poziția selectată cu șurub umflat.
(4) Conectați puterea și sarcina în coloana firului de conexiune al senzorului conform schemei firului de conectare.
(5) Senzorul vizează blocarea suportului inferior și împingeți.


Instalare pe perete
(Metoda de instalare este similară cu instalarea în tavan)


PENTRU OCAZII

Dispozitivele de comutare de control, instalate în obiectele nemetalice.
Poate fi utilizat pe scară largă în casă \ piață \ clădire de birouri \ fabrică \ hotel \ instituție etc.
Acest produs poate fi instalat la o înălțime de până la 12M, potrivit pentru a fi instalat în depozitul mare.


Ningbo Pdlux Electronic Technology CO., Ltd.
Adăugați: 17F, Clădirea Comercială a NingBo,
Nr 588, South Tiantong Rode, districtul Yinzhou, Ningbo, China
Tel: 86-574-83008608 (20 de linii) Fax: 86-574-83008609
E-mail: pdlux@pdlux.com Web: www.pdlux.com

Etichete fierbinți: Inductor de microunde de mare putere, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizat

Trimite o anchetă

produse asemanatoare