Alarmă de gaz

Alarmă de gaz

PDLUX PD-GSV8
Alarma de gaz este o mică alarmă de gaz combustibil adecvată pentru utilizare în familie. Este folosit pentru a detecta continuu concentrația scurgerilor de gaze în interior. Când concentrația atinge valoarea setată, detectorul va emite o alarmă sonoră.

Detaliile produsului

Alarmă de gaz PD-GSV8

Gas Alarm

Mărimea produsului

Gas Alarm

Standard de referință:EN50194: 2000


rezumat

PD-GSV8 este o alarmă mică de gaz combustibil adecvată pentru utilizare în familie. Este folosit pentru a detecta continuuconcentrația scurgerilor de gaze în interior. Când concentrația atinge valoarea setată, detectorul va emite o alarmă sonoră. Când concentrația gazului interior este mai mică decât valoarea setată de alarmă, detectorul va reveni automat la starea normală de lucru pentru a evita otrăvirea, explozia, incendiul și alte victime și pierderile de proprietăți cauzate de scurgerile de gaze combustibile.


Specificațiile alarmei de gaz

Sursa de alimentare: 100-240VAC
Frecvența de alimentare: 50 / 60Hz
Sarcină nominală: <1,5W
Detectați gazul: GPL, gaz natural, gaz urban
Concentrația alarmelor: <20% LEL
Volumul alarmei: ‰ ¥ 85dB (3m)
Mediu de lucru: -20 ° C ~ + 40 ° C
Umiditate de lucru: <85% RH


Unde ar trebui să instalați alarma de gaz

1.Pentru detectarea gazelor naturale și a gazelor urbane:
• Alarma de gaz ar trebui să fie instalată în camera în care este cel mai probabil să se producă o evacuare a gazului, aceasta poate fi bucătăria din cauza prezenței unui aragaz cu gaz și a altor aparate pe gaz.
• Ar trebui să fie instalat deasupra nivelului unei eventuale evacuări de gaz și în apropierea tavanului (de obicei la 0,3 m de tavan), în locurile în care mișcările de aer nu sunt împiedicate de mobilier și mobilier.
2.Pentru detectarea GPL:
• Ar trebui să fie instalat în camera în care este găzduit aparatul cel mai frecvent utilizat și unde este cel mai probabil să se producă o evacuare. În majoritatea spațiilor casnice, această cameră poate fi bucătăria datorită prezenței unui aragaz pe gaz și, eventual, a altor aparate pe gaz.
• Alarma de gaz ar trebui să fie montată cât mai lent posibil (de obicei la 0,1 m deasupra podelei) și în locul în care circulația aerului nu este împiedicată de mobilier.
â € ¢ Notă: La prima utilizare a produsului, aveți nevoie de energie electrică timp de 24 de ore înainte de a intra în starea normală de lucru.


Unde nu ar trebui să instalați alarma de gaz

â € ¢ Într-un spațiu închis (de exemplu, într-un dulap sau în spatele unei perdele)
â € ¢ Direct deasupra chiuvetei;
â € ¢ Lângă o ușă sau fereastră;
â € ¢ Lângă un ventilator extractor;
â € ¢ Într-o zonă în care temperatura poate scădea sub -20 ° C sau poate depăși 40 ° C;
â € ¢ unde murdăria și praful pot bloca senzorul;
â € ¢ Într-un loc umed sau umed.


Operațiune

Alimentare conectată, indicatorul de alimentare (verde) este aprins constant și alarmează cu sunet sonor (alarma de gazindicatorul clipește de două ori). Tubul digital afișează â € œ-â € și aproximativ 5 minute afișează concentrația, apoi pornește modul de detectare a alarmei.
Utilizați pompa pentru a furniza gazul volatil alcoolic prin tub către alarma GS, asigurați-vă că tubul este corect la senzorul de gaz.
â € ¢ Când tubul digital spune că concentrația este 0,1,2, indicatorul de stare este oprit.
â € ¢ Când tubul digital spune că concentrația este peste 3, indicatorul de stare este roșu și indicatorul de alarmă clipește, când spune 3,4,5, se alarmează cu un semnal sonor încet și când spune 6,7,8,9, se alarmează cu sunetul sonor rapid.
â € ¢ Când tubul digital spune că concentrația este A, se alarmează cu indicatorul de stare în roșu, indicatorul de alarmă aprins constant în roșu. Când concentrația este mai mică decât valoarea definită, alarma revine la starea normală.
Gas Alarm

întreținere

Alarma dvs. vă va alerta cu privire la gazele potențial periculoaseconcentrații în casa dvs. atunci când sunt întreținutecorect. Pentru a vă menține alarma în funcționare corectăla comandă, se recomandă ca:
• Test your alarma de gaz at least once per week(e.g: you can apăsați ușor bricheta pentru a produce gaz orientat spre gazgaura de alarmă).
â € ¢ Păstrați taxa de alarmă de praf aspirând ușor aparatulcarcasă cu atașament moale de perie o dată pe lună.
• Nu utilizați niciodată soluții de curățare la alarmă, pur și simpluștergeți cu o cârpă ușor umedă.
• Nu vopsiți alarma.
• Nu pulverizați aerosoli pe sau lângă alarmă.
â € ¢ Mutați-văalarma de gazla o locație sigură și depozitați într-unpungă de plastic înainte de vopsire, hârtia de perete, folosirea sauefectuarea oricăror alte activități care utilizează materiale careemite vapori puternici. Nu uitați să îl eliminați dinsac și înlocuiți detectorul atunci când aceste activitățisunt terminate.


Ce trebuie să faceți în cazul în care sună o alarmăsau mirosul de gaz chiar și fără alarmă

Păstrați-vă calmul și efectuați următoarele acțiuni (nuneapărat în ordinea dată):
• Stingeți toate flăcările goale, inclusiv fumatulmaterial;
â € ¢ Opriți toate aparatele pe gaz;
• Nu porniți sau opriți niciun echipament electric,inclusiv aparatul de detectare a gazelor;
â € ¢ Deschideți ușile și ferestrele pentru a crește ventilația;
â € ¢ Nu folosiți un telefon în clădirea unde se aflăse suspectează prezența gazului.
Dacă alarma continuă să funcționeze și cauzascurgerea nu este evidentă sau nu poate fi corectată, se elibereazăla sediul local și anunțați imediat furnizorul de gazesau serviciul de urgență pentru gaz 24 de ore pentru cainstalarea poate fi testată și făcută sigură și oricerepararea necesară efectuată.

Dacăalarma de gazse oprește și motivul pentru care alarma areoperat este identificat, după oprirea degajării gazuluiși asigurându-vă că toate aparatele sunt oprite,alimentarea principală cu gaz poate fi restabilită.


Cerere

Gas Alarm

Gas Alarm

â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.
â— Vă rugăm să întrerupeți alimentarea înainte de instalare șioperațiuni de îndepărtare.

â— Asigurați-vă că ați întrerupt curentul pentru siguranțăscopuri.
â— Funcționarea necorespunzătoare a cauzat pierderi, producătorul dealarma de gaz nu își asumă nicio responsabilitate.

Acest manual este supus oricăror modificări și modificărila programarea conținutului actual al acestui produs,fără o notificare prealabilă din partea producătorului.
Conținutul acestui manual nu este permis să fiereprodus sau copiat în alte scopuri fărăpermisiunea companiei.
Etichete fierbinți: Alarma de gaz, China, Producatori, Furnizori, Fabrica, Comert cu ridicata, Personalizat

Trimite o anchetă

produse asemanatoare