Suport lampă E27 Lampă cu inducție cu microunde Doppler radar de 5,8 GHz

Suport lampă E27 Lampă cu inducție cu microunde Doppler radar de 5,8 GHz

PDLUX PD-IN2008
Când folosiți lampa E27 cu suport pentru lampă cu inducție cu microunde Radar Doppler, vă rugăm să reglați sensibilitatea la o poziție adecvată de care aveți nevoie, vă rugăm să nu reglați sensibilitatea la maxim, pentru a evita ca produsul să nu funcționeze normal cauzat de o mișcare greșită. prea mare detectează cu ușurință mișcarea greșită prin vântul care suflă frunze și perdele, animale mici și mișcarea greșită prin interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toți cei care conduc produsul nu funcționează normal!

Detaliile produsului

Lampa senzorului cu microunde PD-IN2008 instrucțiuni
INFORMAȚII DESPRE PRODUS
Acest aspect al produsului este concis, ușor, cu o gamă de utilizare (cameră de zi, dormitor, birou, coridor etc.), funcția senzorilor interni cu microunde avansați încercați controlul umanizat al produselor.
Senzorii cu microunde sunt conform efectului doppler cu microunde , pot fi folosiți pe scară largă ca întrerupător de control automat, sistem de securitate și sistem de control video automat al ATM-ului, precum și alte zone de control al inducției automate. Modul de detectare are avantajele de mai jos comparativ cu altele după cum urmează: 1. Detecție fără contact, 2. Potrivit pentru medii nefavorabile, imune la temperatură, umiditate, zgomot, aer, praf, lumină ... 3. Capacitate de interferență RF, 4. Putere de transmisie doar 0,2 mW, nu va afecta corpul uman. Instalare simplă + cablare ușoară. Folosim un integrator de procesare adecvat, nu numai pentru o sensibilitate ridicată și o gamă largă de detectare, iar pentru o muncă foarte fiabilă, rata de eroare este extrem de scăzută, poate lucra stabil pe intervalul de temperatură: - 15 ~ + 70 grade.


NUMELE FIECĂRII PĂRȚIFolosiți un coș de fum din sticlă albă de înaltă calitate. Întăriți refracția flexibilă a luminii. Și funcția sa de anti-ultraviolete face ca nuanța să nu devină ușor galbenă și să se rupă.

Tehnologia întotdeauna strălucitoare face ca durata de viață să fie de 6 ori mai mare decât lampa obișnuită cu incandescență

SPECIFICAȚII

Sursa de alimentare: 100-130VAC
220-240VAC
Frecvența de alimentare: 50 / 60Hz
Sistem HF: undă electrică de 5,8 GHz CW,
Banda ISM
Puterea transmisiei: <0,2 mW
Sarcină nominală: (incandescent) 60W.MAX / E27
Unghiul de detectare: 360 °
Domeniu de detectare: 1-10m (raze.) (Reglabil)
Setarea timpului: 8sec până la 20min (reglabil)
Control lumină: <10-2000LUX (reglabil)
Putere de așteptare: <0,9W
Instalare: suport de tavan

GAMA DE INDUCȚIE


PROCEDURA DE INSTALARENotă: Vă rugăm să aduceți următoarele instrumente

â € ¢ Pasul 1 Coș de fum rotativ în jos coș de fum (după cum urmează: produsul trebuie separat în două părți ca A și B)

NOTĂ: Coșul de fum este fragil, vă rugăm să nu luați prea multă forță

â € ¢ Pasul 2 Întoarceți butoanele în condițiile ideale (ca în figura 2)

Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)


Gama de detecție este termenul folosit pentru a descrie razele zonei de detecție mai mult sau mai puțin circulare produse la sol după montarea senzorului la o înălțime de 2,5 m, rotiți controlul de acoperire complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta raza minimă (aproximativ 1 m raze) și complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta acoperirea maximă (aproximativ 10 m raze).

Soluțiile de prevenire a interferenței impulsurilor rețelei de alimentare produsele:
Datorită diferenței de rețea de putere de interferență regională, pulsul de interferență este incert, astfel încât utilizatorul nu este sugerat să regleze sensibilitatea la maxium atunci când folosește. sensibilitatea maximă pentru a preveni funcționarea greșită.

ATENȚIE a lămpii E27 cu suport de lampă 5,8 GHz Radar Doppler cu lămpi de inducție cu microunde:
Când folosiți lampa E27 cu suport pentru lampă cu inducție cu microunde Radar Doppler, vă rugăm să reglați sensibilitatea la o poziție adecvată de care aveți nevoie, vă rugăm să nu reglați sensibilitatea la maxim, pentru a evita ca produsul să nu funcționeze normal cauzat de o mișcare greșită. prea mare detectează cu ușurință mișcarea greșită prin vântul care suflă frunze și perdele, animale mici și mișcarea greșită prin interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toți cei care conduc produsul nu funcționează normal!
Când lampa cu inducție cu microunde Radar Doppler E27 de 5,8 GHz nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător și apoi să o testați.


Setarea timpului


Lumina poate fi setată să rămână aprinsă pentru orice perioadă de timp cuprinsă între aproximativ 8 secunde (rotiți complet în sens invers acelor de ceasornic) și maximum 20min (rotiți complet în sensul acelor de ceasornic). Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Se recomandă selectarea celui mai scurt timp pentru ajustarea zonei de detectare și pentru efectuarea testului de mers.

NOTĂ: după ce lumina se stinge, durează aprox. 1 sec înainte să poată începe să detecteze din nou mișcarea. Lumina se va aprinde numai ca răspuns la mișcare odată ce această perioadă a trecut.


Setarea controlului luminii


Pragul de răspuns la lumină ales poate fi infinit de la aprox. 10-2000lux. Rotiți-l complet în sens invers acelor de ceasornic pentru a selecta operațiunea amurg până în zori la aproximativ 10 lux. Rotiți-l complet în sensul acelor de ceasornic pentru a selecta funcționarea cu lumina zilei la aproximativ 2000lux. Butonul trebuie rotit complet în sensul acelor de ceasornic atunci când reglați zona de detectare și efectuați testul de mers pe timp de zi.

â € ¢ Pasul 3 Puneți baza produsului pe tavan pentru a marca marca de foraj (ca în figura 3)


â € ¢ Pasul 4 Instalați produsul în locul în care ați marcat (ca Fig.4)
â € ¢ Pasul 5 Bateți șurubul de expansiune din plastic în gaura pe care o forați (ca în Fig.5)


â € ¢ Pasul 6 Puneți linia de alimentare prin orificiul liniei pentru a vă conecta la cablare (ca în Fig.6)

â € ¢ Pasul 7 Fixați baza produsului pe locul selectat cu șuruburi (ca în Fig.7)

â € ¢ Pasul 8 se va roti, va acoperi coșul de fum pe bază (ca în Fig.8)


DEPANARE

Defecțiune Cauză Remediu
Senzorul nu se va aprinde · Setare greșită de control al luminii selectată · Reglați setarea
· Bec defect · Schimbați becul
· Rețeaua este oprită · Comută
Lumina senzorului nu se va stinge · Mișcare continuă în zona de detectare · Verificați setarea zonei
Senzorul luminos se aprinde fără nicio mișcare identificabilă · Lumina nu este montată pentru a detecta în mod fiabil mișcarea · Montați în siguranță carcasa
· Mișcare a avut loc, dar nu a fost identificată de senzor (mișcare în spatele peretelui, mișcarea unui obiect mic în imediata apropiere a lămpii etc.) · Verificați setarea zonei
Senzorul nu se aprinde în ciuda mișcării · Mișcările rapide sunt suprimate pentru a minimiza defecțiunile sau zona de detectare setată este prea mică · Verificați setarea zonei

NOTĂ: ieșirea de înaltă frecvență a acestui senzor este <0,2 mW - adică doar un 5000 din puterea de transmisie a unui telefon mobil sau ieșirea unui cuptor cu microunde.


â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.
â— Vă rugăm să întrerupeți alimentarea cu energie electrică înainte de operațiile de instalare și demontare.
â— Asigurați-vă că ați întrerupt curentul din motive de siguranță.
â— Funcționarea necorespunzătoare a cauzat pierderi, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.

Ne-am angajat să promovăm calitatea și fiabilitatea produsului, cu toate acestea, toate componentele electronice au anumite probabilități de a deveni ineficiente, ceea ce va cauza unele probleme. La proiectare, am acordat atenție proiectelor redundante și am adoptat cota de siguranță pentru a evita orice probleme.
Această instrucțiune, fără permisiunea noastră, nu trebuie copiată în alte scopuri.


  • E27 Lamp Holder 5.8GHz Radar Doppler Microwave Induction LampEtichete fierbinți: Lampă E27 cu lampă cu inducție cu microunde Radar Doppler de 5,8 GHz, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare