Conduceți alarma de gaz integrată pentru țânțari și șobolani

Conduceți alarma de gaz integrată pentru țânțari și șobolani

PDLUX PD-GS-PR-Q
Alarma de gaz integrată pentru țânțari și șobolani trebuie să fie instalată în cea mai joasă poziție posibilă (în general la 0,1 metri distanță de sol) și în poziția în care mediul aerian nu este blocat de mobilier sau mobilier interior.

Detaliile produsului

Instrucțiuni privind dispozitivul de alarmă împotriva gazelor și de respingere cu ultrasunete a șobolanilor - împotriva țânțarilor
Mărimea produsuluirezumat

Aceasta este o alarmă digitală cu combustibil de învățare digitală (este o concentrație de gaz combustibil conform cerințelor clientului pentru învățarea automată a economisirii datelor, astfel încât concentrația abaterii gazului combustibil este mai mică) și 20KHz-45KHz ultrasunete împotriva șobolanilor, anti-țânțari multifuncțională produse. Se adoptă tehnologia internațională avansată de detectare a gazului, iar microprocesorul rentabil este selectat ca nucleu de control (se adoptă dispozitivul de stocare al i2c-bus și se urmărește protocolul cu două fire, datorită caracteristicilor sale, cum ar fi interfața convenabilă, dimensiuni reduse și fără pierderi de putere a datelor). Produsul este utilizat pentru a detecta continuu concentrația scurgerilor de gaze în interior. Când concentrația de scurgere atinge valoarea setată, detectorul va emite o alarmă sonoră. Când concentrația gazului interior este mai mică decât valoarea setată, detectorul va reveni automat la starea normală de lucru.


Sistemul încorporează, de asemenea, un generator de scanare cu ultrasunete de 20KHz-45KHz. Poate alunga șoareci, țânțari și animale sensibile la acest lot. Poate fi utilizat pe scară largă în bucătăria familiei, birou, depozit și așa mai departe, deoarece alarma de scurgere a gazului combustibil și alungă șobolanii dăunează efectiv. Realizat efectul că o mașină este cu adevărat multifuncțională, este bunul ajutor al casei, biroului, magaziei.

Tensiune de funcționare largă a produsului. Se poate adapta la rețeaua de alimentare de la 100V la 240V. Tubul digital este utilizat pentru a afișa concentrația scurgerilor de gaze combustibile, cu funcția de avertizare și avertizare a gazului combustibil cu concentrație redusă, care poate evita apariția otrăvirii, exploziei, incendiilor și a altor victime personale și a accidentelor de pierdere a bunurilor cauzate de gazul combustibil scurgere. Proiectare rezonabilă a structurii, carcasă din plastic pentru inginerie anti-ultraviolete pentru PC, sigură și fiabilă!


Specificații

Sursă de alimentare: AC100V-240V / 50-60Hz
Sarcina nominală: <2W
Frecvența generatorului cu ultrasunete: 20KHz-45KHz
Detectați gazul: GPL, gaz natural, gaz urban
Concentrația alarmelor: 2% LEL- 8% LEL
Volumul alarmei: ‰ ¥ 85dB (3m)
Mediu de lucru: -20 ° C ~ + 40 ° C
Umiditate de lucru: <85% RH
Șobolan de conducere, zonă de mușchi: 20 de metri pătrați


Unde ar trebui să instalați alarma

1. Pentru gaze naturale și alarme de gaz:
· Alarma trebuie instalată în locul în care este cel mai probabil să se producă scurgeri de gaz. Aceste locuri ar putea fi bucătării, deoarece au sobe pe gaz sau alte aparate cu gaz.
· Alarma trebuie instalată deasupra nivelului în care este posibilă scurgerea de gaz, în apropierea tavanului (în general la 0,3 metri de tavan) și în care fluxul de aer nu este blocat de mobilier sau mobilier interior.

2. Pentru alarma GPL:
· Alarmele trebuie instalate în zonele cu aparate utilizate frecvent și în care este cel mai probabil să apară scurgeri de gaz. Într-o casă de familie, aceste camere pot fi bucătăria, deoarece există sobe pe gaz sau alte aparate cu gaz și pot fi folosite și în birouri, depozite și alte zone pentru a îndepărta rozătoarele.
· Alarma trebuie instalată în cea mai joasă poziție posibilă (în general la 0,1 metri distanță de sol) și în poziția în care mediul aerian nu este blocat de mobilier sau mobilier interior.
· Notă: când produsul este utilizat pentru prima dată, trebuie să fie pornit timp de 8 ore înainte de a putea intra


Unde nu ar trebui să instalați alarma

· Spațiu închis (de ex. În bucătărie sau în spatele perdelei)
· Direct deasupra bazinului
· Aproape de uși și ferestre
· Apropiați-vă de ventilator
· Amplasarea orificiului de aerisire
· Temperatura sub - 20 â „ƒ și 40 â„ ƒ deasupra zonelor
· Locuri murdare și prăfuite unde senzorii pot fi blocați
· Locuri umede cu ploaie


Instructiuni de folosire:

Produsul este utilizat pentru prima dată. Datorită faptului că produsul de avertizare privind umiditatea mediului într-o perioadă lungă de timp nu a permis motivul, încercați să alimentați produsul mult timp. Lăsați produsul să se preîncălzească cât mai mult posibil, folosiți căldura produsului în sine pentru a reduce umiditatea din interiorul produsului, astfel încât produsul să fie într-o stare bună de funcționare. În acest moment, afișajul tubului digital este 0, indicând faptul că produsul a intrat în starea de detectare a gazelor; Sistemul cu ultrasunete pentru respingerea șobolanilor și țânțarilor a fost pornit, iar sistemul a intrat în funcțiune normală.


Detectarea gazului combustibil:

Pentru a verifica dacă sistemul de detectare a gazului combustibil este în stare de funcționare, utilizatorul poate lua puțin bumbac și poate pune o cantitate mică de alcool (concentrație peste 50%) lângă fereastra senzorului de gaz. Tubul nixie se va schimba de la 0 la 9. Când tubul nixie arată 3 de mai sus, sistemul va apărea o avertizare timpurie. Peste 8 când sistemul alarmează imediat!
Atenţie:
Nu injectați alcool în fereastra senzorului de gaz. Trebuie doar să vă apropiați de fereastra senzorului pentru a vedea dacă există vreo schimbare digitală în tubul nixie. Prea mult alcool poate afecta sensibilitatea senzorilor pentru a detecta gazele combustibile.


Testarea sistemului cu ultrasunete împotriva șobolanilor și a țânțarilor:

Utilizatorii pot asculta îndeaproape. Sunetul cu ultrasunete va avea un sunet de conversie de scanare foarte ușor. Cu toate acestea, frecvența de peste 20KHz aparține benzii de frecvență care este insensibilă pentru ființele umane. Deci, tot ce auzi este rotația la 20KHz. Sistemul de scanare a început scanarea. Funcționează bine.


Operațiune

Când alimentarea este pornită, indicatorul de alimentare (verde) va fi întotdeauna aprins, iar sunetul alarmei va fi sonor (indicatorul de alarmă va clipi de 2 ori), iar tubul digital va clipi „-” timp de aproximativ 5 minute până la Afișați concentrația de scurgere și produsul va intra în starea de așteptare a alarmei; Utilizați pompa pentru a furniza gazul volatil alcoolic prin tub către alarma GS, iar capătul carcasei este aliniat cu sonda sensibilă la gaz a alarmei ¼ ›
â € ¢ când tubul nixie afișează concentrația de 0,1 și 2, indicatorul de stare este oprit ¼ ›
â € ¢ când concentrația tubului digital este de 3 sau mai mare, indicatorul de stare este galben și indicatorul de alarmă clipește. Când sunt afișate 3, 4 și 5, se alarmează cu un semnal sonor încet și când spune 6,7,8,9, se alarmează cu un semnal sonor rapid ¼ ›
â € ¢ când concentrația afișată pe tubul nixie este A, produsul va da o alarmă, concentrația afișată pe tubul nixie va clipi, indicatorul de stare va fi roșu și indicatorul de alarmă va fi întotdeauna roșu. Când concentrația este mai mică decât valoarea setată a alarmei, alarma va relua automat funcționarea normală.


Ce trebuie să faceți în cazul în care sună o alarmă sau miros de gaz chiar și fără alarmă

Dacă este menținută corespunzător, această alarmă vă va avertiza asupra potențialei concentrații de scurgeri de gaz în casa dvs. Pentru a vă menține alarma și a o face să funcționeze corect, se recomandă să efectuați următoarea întreținere:
· Testați alarma o dată pe săptămână (de exemplu, puteți face bricheta să producă gaz apăsând ușor orificiul de intrare al alarmei);
· Îndepărtați ușor praful din alarmă cu un aspirator cu o perie moale la fiecare două luni;
· Nu utilizați lichidul de curățare, ștergeți-l ușor cu o cârpă umedă;
· Nu pictați alarma;
· Nu pulverizați aerosoli pe sau lângă alarmă;
Înainte de a picta sau tapeta pereții și de a folosi substanțe mirositoare, așezați detectoarele într-un loc sigur și acoperiți-le cu pungi de plastic. Nu uitați să scoateți alarmele din pungile de plastic și să le puneți la loc.

â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.
â— Vă rugăm să întrerupeți alimentarea cu energie electrică înainte de operațiile de instalare și demontare.
â— Asigurați-vă că ați întrerupt curentul din motive de siguranță.
â— Funcționarea necorespunzătoare a cauzat pierderi, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.
Această instrucțiune, fără permisiunea noastră, nu trebuie copiată în alte scopuri.


  • Drive Mosquito And Drive Rat Integrated Gas AlarmEtichete fierbinți: Conduceți alarma de gaz integrată pentru țânțari și șobolani, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare