Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului cu microunde

Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului cu microunde

PDLUX PD-MV1017B
Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului de microunde este un senzor digital de înaltă precizie cu microunde al cărui interval de detecție este de 360 ​​° și frecvența de lucru este de 5,8 GHz. Se bazează pe principiul Doppler care integrează emițătorul și receptorul. Adoptă MCU (Micro Control Unit), care îi mărește foarte mult precizia și scade rata de defecțiuni. Are aspect delicat și structură compactă.

Detaliile produsului

Instrucțiuni pentru senzorul de microunde PD-MV1017Brezumat

Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului de microunde este un senzor digital de înaltă precizie cu microunde al cărui interval de detecție este de 360 ​​° și frecvența de lucru este de 5,8 GHz. Se bazează pe principiul Doppler care integrează emițătorul și receptorul. Adoptă MCU (Micro Control Unit), care îi mărește foarte mult precizia și scade rata de defecțiuni. Are aspect delicat și structură compactă. Poate fi conectat independent la sarcini sau ușor de instalat în interiorul luminilor cu abajur din sticlă sau plastic. Este aplicat pe scară largă în pasaj, toaletă, lift, gospodărie sau alte zone publice pentru protecția securității sau economisirea energiei. Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului cu microunde se aplică pentru mai multe brevete tehnice și este alegerea perfectă pentru viața ta inteligentă.EN 61058-1: 2002 + A2: 2008

EN 50317: 2002

EN 301 489-1 V1.8.1 (2008-04)

EN 301 489-3 V1.4.1 (2002-08)

EN 300 440-1 V1.5.1 (2009-03)

EN 300 440-2 V1.3.1 (2009-03)Caracteristici

1. Daune fără radiații: puterea emițătorului său este mai mică de 0,3mW, ceea ce nu dăunează corpului uman.

2. Performanță fiabilă și stabilă: aplică filtrarea RC și filtrarea digitală în procesarea digitală. De asemenea, folosește tehnologia digitală de declanșare zero, adică la punctul zero va fi conectată sau deconectată automat. Folosește releul de mare putere Tyco pentru a controla ieșirea, ceea ce îi asigură performanța fiabilă. Adoptă cip de gestionare a energiei pentru a garanta performanța sa stabilă în 100-240V / AC.

3. Setare la distanță: este proiectată cu funcția de la distanță, adică îi puteți preseta funcția prin potențiometru sau telecomandă la nevoile dvs. practice. Puteți seta și selecta cu ușurință funcția în termen de 12 metri.


Specificații

Sursa de alimentare: 100-240V / AC

Frecvența de alimentare: 50 / 60Hz

Puterea transmisiei: <0,3mW

Sarcina nominală:

2400W / 10A, Max, wolfram (cos (p = 1) (220-240V / AC) 600W / 5A, Max, fluorescent (cos (p = 0,5) (220-240V / AC)

1200W / 10A, Max, tungsten (cos (p = 1) (100-130V / AC)

300W / 5A, MaxJfluorescent (cos (p = 0,5) (100-130V / AC) Temperatura de lucru: -15 ° C- + 70 ° C

Nivel de protecție: IP20, clasa II

Instalare: interior, montare pe tavan

Sistem HF: undă electrică de 5,8 GHz CW, bandă ISM Unghi de detecție: 360 ° (instalație de tavan), 180 ° (instalație de perete)

Gama de detectare:

1-11m (raze.) (Reglabil), (Instalare tavan) 25m Max. (reglabil), (instalare pe perete) Setarea timpului: 8sec-12min, (reglabil) Control lumină: 10-1000LUX, (reglabil)

Consum de energie: aproximativ 0,5WInformații despre senzori


Aplicații

Cuptorul cu microunde poate pătrunde în sticlă, plastic și lemn, astfel senzorul pentru microunde poate fi instalat în interiorul umbrelor din anumite grosimi de sticlă, plastic sau lemn. De exemplu, aplicația în iluminare, numai dacă faceți conexiunea așa cum se arată mai jos, puteți schimba iluminările obișnuite în iluminări cu detectare automată.


Modul de conexiune unu:
Conectați N, L cu putere; Conectați N, L 'cu sarcină.
Conectați sarcina la L ', sarcina va funcționa la semnal
Mod de conectare doi:
Conectați N, L cu putere; Conectați N, L "cu sarcină.
Conectați sarcina la L ", sarcina va funcționa, când semnalul este detectat, sarcina nu mai funcționează.
Aplicația de mai sus în interiorul luminilor este una dintre multiplele utilizări practice. De asemenea, puteți instala unul sau mai multe în tavan sau podea pentru a controla întregul pasaj.
Memento prietenos: atunci când instalați două sau mai multe microunde împreună, trebuie să păstrați 4 metri unul de altul, altfel interferența dintre ele va duce la reacția de eroare.


Reglarea modului unu: potențiometru
Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului cu microunde poate necesita timp pentru a regla valorile înainte de a vă satisface nevoia.


(1) Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)


Domeniul de detecție este termenul folosit pentru a descrie razele turnării aproximativ rotunde pe sol atunci când este instalat la înălțimea de 2,5 m. Pentru a roti butonul complet în sens invers acelor de ceasornic este domeniul minim, complet în sensul acelor de ceasornic este maxim.


Notă: intervalul de detecție de mai sus este câștigat în cazul unei persoane care are o înălțime cuprinsă între 1,6m ~ 1,7m, cu figura medie și se mișcă cu o viteză de 1,0 ^ 1,5m / sec. dacă se schimbă statura, figura și viteza de deplasare a persoanei, se va schimba și intervalul de detectare.


Observație: atunci când utilizați detectarea plafonului la 360 ° a senzorului cu microunde, vă rugăm să ajustați sensibilitatea (intervalul de detecție) la o valoare adecvată, dar la maxim, pentru a evita reacția anormală cauzată de detectarea ușoară a mișcării greșite de frunzele și perdelele, animalele mici sau interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toate cele menționate mai sus vor duce la reacția de eroare. Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător și apoi să-l testați. Mișcarea umană va provoca inducerea senzorului, așa că atunci când vă aflați sub testarea funcției, vă rugăm să părăsiți regiunea de inducție și să nu faceți mișcare pentru a preveni senzorul de lucru continuu.


Memento prietenos: atunci când instalați două sau mai multe microunde împreună, trebuie să păstrați 4 metri unul de altul, altfel interferența dintre ele va duce la reacția de eroare.


(2) Setarea orei


Poate fi definit de la 8 secunde (rotiți complet în sens invers acelor de ceasornic) la 12 minute (rotiți complet în sensul acelor de ceasornic). Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Este recomandat să selectați cel mai scurt timp pentru ajustarea intervalului de detecție și pentru efectuarea testului de mers.


NOTĂ: Când lumina este oprită automat, va dura 1 secundă înainte ca senzorul să fie gata să detecteze o altă mișcare, adică numai semnalul detectat cu 1 secundă mai târziu poate fi aprins automat.


Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului cu microunde este în principal pentru reglarea timpului de întârziere din momentul în care semnalul a fost detectat și se aprinde automat până se aprinde automat. Puteți defini timpul de întârziere în funcție de nevoile dvs. practice. Dar este mai bine să reduceți timpul de întârziere pentru a economisi energie, deoarece senzorul cu microunde are funcția de detectare continuă, adică orice mișcare detectată înainte de expirarea timpului de întârziere va reporni temporizatorul și lumina va rămâne aprinsă numai dacă există oameni în domeniul de detectare.


Setarea controlului luminii


Poate fi definit în intervalul 10-1000 LUX. Pentru a roti butonul complet în sens invers acelor de ceasornic este de aproximativ 10 lux, complet în sensul acelor de ceasornic este de aproximativ 1000 lux. Când reglați zona de detectare și efectuați testul de mers pe jos în lumina zilei, ar trebui să rotiți butonul complet în sensul acelor de ceasornic.


Vă rugăm să nu reglați cele trei butoane funcționale la exces. Acest lucru se datorează faptului că cele trei butoane funcționale au fost conectate direct la componente, există un mic opritor în fiecare dintre cele trei componente, când reglați butoanele de la început până la sfârșit, rotația excesivă va deteriora dopul și va duce la 360 ° întoarcere non-stop. Limita de reglare a intervalului este de 270 °, vă rugăm să acordați atenție acestui lucru.


Setarea modului doi: telecomandă
PORNIT: apăsați PORNIT, sarcina conectată va continua să funcționeze timp de 6 ore și apoi să treacă automat în modul AUTO.
OFF: apăsați OFF, încărcătura conectată va fi oprită timp de 6 ore și apoi trece automat în modul AUTO.
AUTO: apăsați AUTO, senzorul intră în modul de detectare automată, adică când semnalul este detectat și intensitatea luminii ambientale este mai mică decât valoarea presetată, sarcina funcționează.


Memento prietenos: există două maniere pentru a-i defini funcția, iar ultima definiție va fi eficientă și va fi valabilă chiar dacă senzorul repornește.


1ã Instalarea pe obiectul balansier va duce la reacția de eroare.
2ã Perdeaua de scuturare suflată de vânt va duce la reacția de eroare. Vă rugăm să selectați locul potrivit pentru instalare.
3ã A fi instalat acolo unde traficul este ocupat va duce la reacții de eroare.
4ã Scânteile produse de unele echipamente din apropiere vor duce la reacții de eroare.


Defecțiunea și soluția

Defecțiune Cauza eșecului Soluţie
Încărcarea nu funcționează. Iluminarea luminii este setată incorect, Reglați setarea sarcinii.
Sarcina este ruptă. Schimbați sarcina.
Alimentarea este oprită. Porniți alimentarea.
Sarcina funcționează tot timpul. Există un semnal continuu în regiunea de detectare. Verificați setările zonei de detectare.
Sarcina funcționează atunci când nu este detectat niciun semnal de mișcare. Lampa nu este instalată bine, astfel încât senzorul nu reușește să detecteze semnale fiabile. Reajustați locul de instalare.
Semnalul în mișcare este detectat de senzor (mișcare în spatele peretelui, mișcarea obiectelor mici etc.) Verificați setările zonei de detectare.
Sarcina nu funcționează atunci când este detectat un semnal de mișcare. Viteza de mișcare este prea rapidă sau zona de detecție definită este prea mică. Verificați setările zonei de detectare.

â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.

â— Din motive de siguranță, vă rugăm să întrerupeți alimentarea înainte de operații de instalare și scoatere.

â— Orice pierderi cauzate de o funcționare necorespunzătoare, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.


Ne-am angajat să promovăm calitatea și fiabilitatea produsului, cu toate acestea, toate componentele electronice au anumite probabilități de a deveni ineficiente, ceea ce va cauza unele probleme. La proiectare, am acordat atenție proiectelor redundante și am adoptat cota de siguranță pentru a evita orice probleme.

Această instrucțiune, fără permisiunea noastră, nu trebuie copiată în alte scopuri.

Etichete fierbinți: Detectarea la plafon a 360 ° a senzorului cu microunde, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizat

Trimite o anchetă

produse asemanatoare