Compania Informatizare Construcții

Pdlux utilizează software-ul PROTEL, UG, PRO / E CAD în proiectarea produselor, sistemul software de gestionare a informațiilor ERP în managementul producției și sistemul AIA de gestionare a clienților software în managementul apartamentelor din comerțul internațional. Aproximativ 70% din producții adoptă software încorporat auto-dezvoltat ca subiect de control, cum ar fi consola sistemului de securitate, senzorul solar cu microunde și senzorul solar. De asemenea, folosește placă de testare online complet automată SMI la nivel avansat, în partea produsului tehnologic. Cu intranetul său format din 108 computere, acesta nu este doar pentru partajarea resurselor, ci și pentru răspuns rapid la data aprovizionării, producției, vânzărilor, calității, gestionării. Fibra optică poate fi conectată pe INTERNET cu patru site-uri de vânzare World Wide Web.


Introducere în capacitatea de cercetare a companiei

Recent, mai mult de 80% din produsele pe care le producem aparțin celor de înaltă tehnologie. Compania noastră are cincizeci și opt de brevete, dintre care patruzeci și unu au fost aplicate recent în 2009. Dintre toate aceste invenții strălucitoare, lampa senzorului solar a câștigat medalia de argint de design original la al patrulea concurs de invenție și inovație Ningbo. Compania a fost distinsă cu prima întreprindere națională tehnologică înaltă și nouă, centru municipal de inginerie și tehnologie, întreprindere pilot demonstrativă de brevet provincial și cele mai potențiale întreprinderi de inginerie electrică județeană. Și acum compania are tendința de a cerceta produsele care economisesc energia de mediu. În anul 2010, compania noastră pune accentul pe senzorul digital de înaltă precizie de detectare a cuptorului cu microunde, comutatorul senzorului digital cu distanță super-distanță, consumul redus de energie cu două fire, senzorul cu infrarosu pentru scopuri multiple, controlul microprocesorului reîmprospătează automat sistemul de detectare a focului, complet digitalizarea gestionării sistemului de securitate la domiciliu cu economie de energie, sola digitală inteligentă controlată completă, care induce lămpi de economisire a energiei, cu costul estimativ al cercetării pentru 5000.000.


Productivitatea companiei

Ningbo Pdlux Electronic Technogy Co., Ltd este specializată în producerea de senzori electronici, introducând cercetarea aplicațiilor de tehnologie electronică, soluții tehnice și servicii. Situat în Parcul Științific și Tehnologic Ninghai Zhejiang China, acoperă o suprafață de 13680㎡, cu o suprafață de construcție de 16,800㎡. Până în prezent, poate realiza 1000.000 de seturi de comutatoare senzor PIR, comutatoare ensor cu microunde, lumini senzor, telecomandă fără fir, sonerie inductivă, alarmă de fum, sistem de alarmă multifuncțional wireless de securitate la domiciliu, etc pentru a satisface cererea clienților cu diferite clase, cariere și niveluri.


Echipamente automate internaționale de top

Introducem echipamente de artizanat de producție avansate și instrumente de testare. Acum avem linii de producție automate SMT, linii de producție automate de conducte. În plus, există un dispozitiv de procesare a matriței, mașini cu injecție de plastic, montator complet automat, instrument automat de testare online TIC, mașină de marcat cu laser, carcasă standard pentru testarea fumului, cameră de testare a sensibilității PIR auto-reglabilă cu lumină. Acceptăm comenzi OEM € și ODM de la clienții noștri.