Senzor cu microunde radar Doppler de 5,8 GHz

Senzor cu microunde radar Doppler de 5,8 GHz

PDLUX PD-MVGS
Senzorul cu microunde Radar Doppler de 5,8 GHz este aplicat pe scară largă în pasaj, toaletă, lift, gospodărie sau alte zone publice pentru protecția securității sau economisirea energiei. Senzorul cu microunde Radar Doppler de 5,8 GHz se aplică pentru mai multe brevete tehnice și este alegerea perfectă pentru viața ta inteligentă.

Detaliile produsului

Instrucțiuni pentru senzorul de microunde PD-MVGS

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


rezumat

Senzorul cu microunde Radar Doppler de 5,8 GHz este un senzor digital cu microunde de înaltă precizie al cărui interval de detecție este de 360 ​​° și frecvența de lucru este de 5,8 GHz. Se bazează pe principiul Doppler care integrează emițătorul și receptorul. Adoptă MCU (Micro Control Unit), care îi mărește foarte mult precizia și scade rata de defecțiuni. Are un aspect delicat și o structură compactă. Poate fi conectat independent la sarcini sau ușor de instalat în interiorul luminilor cu abajur din sticlă sau plastic. Senzorul cu microunde Radar Doppler de 5,8 GHz este aplicat pe scară largă în pasaj, toaletă, lift, gospodărie sau alte zone publice pentru protecția securității sau economisirea energiei. Senzorul cu microunde Radar Doppler de 5,8 GHz se aplică pentru mai multe brevete tehnice și este alegerea perfectă pentru viața ta inteligentă.


Specificațiile senzorului cu microunde radar Doppler de 5,8 GHz

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

Informații despre senzori

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Aplicații

Cuptorul cu microunde poate pătrunde în sticlă, plastic și lemn, astfel senzorul pentru microunde poate fi instalat în interiorul umbrelor nemetalice. De exemplu, aplicația pentru iluminare cu LED-uri, numai dacă faceți conexiunea așa cum este prezentat mai jos, puteți schimba iluminările cu LED-uri obișnuite în cele cu detectare automată.
5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor


Setarea modului unu: comutator DIP

După cum se arată mai jos, prin S1, S2 pentru a seta intervalul de detecție, S3, S4, S5 timpul de întârziere, S6, S7, S8 valoarea controlului luminii. Este posibil să dureze timp până când ajustați valorile înainte ca acestea să vă satisfacă nevoia.
5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

(1) Setarea domeniului de detectare (sensibilitate)

Domeniul de detecție este termenul folosit pentru a descrie diametrul turnării aproximativ cercului pe sol atunci când este instalat la înălțimea de 2,5 m. Pentru a seta comutatorul la ON este „1”, la OFF este „0”. Citiți în dreapta afișat tabelul corespunzător al poziției comutatorului la intervalul de detectare.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor
Observație: atunci când utilizați senzorul cu microunde radar Doppler de 5,8 GHz, vă rugăm să reglați sensibilitatea (intervalul de detecție) la o valoare adecvată, dar la maxim pentru a evita reacția anormală cauzată de detectarea ușoară a mișcării greșite de frunzele și perdelele, animalele mici sau interferența rețelei electrice și a echipamentelor electrice. Toate cele menționate mai sus vor duce la reacția de eroare. Când produsul nu funcționează normal, vă rugăm să încercați să reduceți sensibilitatea în mod corespunzător, apoi testați-l.
Mișcarea umană va provoca inducerea senzorului, așa că atunci când vă aflați sub testarea funcției, vă rugăm să părăsiți regiunea de inducție și să nu faceți mișcare pentru a preveni funcționarea continuă a senzorului.
Memento prietenos: atunci când instalați două sau mai multe microunde împreună, trebuie să păstrați 4 metri unul de altul, altfel interferența dintre ele va duce la reacția de eroare.


(2) Setarea orei

Poate fi definit de la 12 secunde la 11 minute. Orice mișcare detectată înainte de expirarea acestui timp va reporni cronometrul. Este recomandat să selectați cel mai scurt timp pentru ajustarea intervalului de detecție și pentru efectuarea testului de mers. Pentru a seta comutatorul la ON este „1”, la OFF este „0”. Citiți în dreapta afișat tabelul corespunzător al poziției comutatorului la timpul de întârziere.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor
Este în principal pentru reglarea timpului de întârziere din momentul în care semnalul a fost detectat și se aprinde automat până când se aprinde automat. Puteți defini timpul de întârziere în funcție de nevoile dvs. practice. Dar ar fi mai bine să reduceți timpul de întârziere pentru a economisi energie, deoarece senzorul cu microunde are funcția de detectare continuă, adică orice mișcare detectată înainte de expirarea timpului de întârziere va reporni temporizatorul și lumina va păstra pornit numai dacă există oameni în domeniul de detectare.


(3) Setarea controlului luminii

Poate fi definit în intervalul de 10 ~ 2000 LUX. Pentru a seta comutatorul la ON este „1”, la OFF este „0”.
Citiți în dreapta afișat tabelul corespunzător al poziției comutatorului la valoarea controlului luminii.


5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

1ã Instalarea pe obiectul balansier va duce la reacția de eroare.
2ã Perdeaua de scuturare suflată de vânt va duce la reacția de eroare. Vă rugăm să selectați locul potrivit pentru instalare.
3ã A fi instalat acolo unde traficul este ocupat va duce la reacții de eroare.
4ã Scânteile produse de unele echipamente din apropiere vor duce la reacții de eroare.


Defecțiunea și soluția

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

5.8GHz Radar Doppler Microwave Sensor

â— Vă rugăm să confirmați cu instalarea preferențială.
â— Din motive de siguranță, vă rugăm să întrerupeți alimentarea înainte de operații de instalare și scoatere.
â— Orice pierderi cauzate de o funcționare necorespunzătoare, producătorul nu își asumă nicio responsabilitate.

Ne-am angajat să promovăm calitatea și fiabilitatea produsului, cu toate acestea, toate componentele electronice au anumite probabilități de a deveni ineficiente, ceea ce va cauza unele probleme. La proiectare, am acordat atenție proiectelor redundante și am adoptat cota de siguranță pentru a evita orice probleme.
Această instrucțiune, fără permisiunea noastră, nu trebuie copiată în alte scopuri.

Etichete fierbinți: Senzor cu microunde radar Doppler de 5,8 GHz, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizat

Trimite o anchetă

produse asemanatoare