Modul senzor cu microunde de 5,8 GHz

Modulul senzorului cu microunde de 5,8 GHz este un modul transceptor Doppler bi-static, cu bandă C. Este oscilator cu rezonator încorporat (CRO).

Modulul senzorului cu microunde de 5,8 GHz utilizează circuitul amplificator încorporat și transmite direct semnalul de amplificare, salvează circuitul amplificatorului extern, simplifică procesarea semnalului și facilitează conectarea cu controlerul.

Modulul senzorului cu microunde de 5,8 GHz este ideal pentru senzorii de ocupare în comutatoarele automate de iluminat. Poate fi folosit și pentru detectori de intruși montați pe tavan.Modul senzor cu microunde de 5,8 GHz fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Modul senzor cu microunde de 5,8 GHz producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Modul senzor cu microunde de 5,8 GHz clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.