Alarmă de fum cu versiune de 10 ani

Alarmă de fum cu versiune de 10 ani

PDLUX PD-SO-215
Versiunea de 10 ani Smar Alarm ™ este o alarmă digitală de fum cu consum redus de energie, designul produsului respectă standardul UE EN14604, utilizarea cipului de înaltă performanță ca alarma de incendiu fotoelectric de fum independent MCU, procesarea digitală a semnalului face detectarea alarmei mai mult Consistență precisă, mai bună a sensibilității produsului, memorie FLASH încorporată MCU, stochează parametrii din fabrică ai detectorului, informații de întreținere, pentru a realiza o testare puternică de autodiagnostic, defecțiunea circuitului, defectarea senzorului, tensiunea bateriei și alți parametri de detectare și diagnostic.

Detaliile produsului

Versiune 10 ani Alarmă de fum PD-SO-21510 Years Version Smoke Alarm

Versiune 10 ani Dimensiune alarmă de fum

10 Years Version Smoke Alarm

rezumat

PD-SO-215 Versiunea de 10 ani Alarmă de fum este o alarmă de fum digitală cu consum redus de energie, designul produsului respectă standardul UE EN14604, utilizarea cipului de înaltă performanță ca un MCU de alarmă de incendiu fotoelectric independent, procesarea digitală a semnalului face ca detectarea alarmei mai precisă, o mai bună consistență a sensibilității produsului, memorie FLU încorporată MCU, stochează parametrii din fabrică ai detectorului, informații de întreținere, pentru a realiza o testare puternică de auto-diagnostic, defecțiunea circuitului, defectarea senzorului, tensiunea bateriei și alți parametri ai detecției și diagnostic. În același timp, funcția de compensare adaptivă se va baza pe temperatura mediului ambiant, factori externi, cum ar fi modificări ale condițiilor de compensare a sensibilității la foc în intervalul adecvat, stabilitate sporită a produsului. Curentul mediu de așteptare al produsului este mai mic de 3uA consum de energie în așteptare, timp de lucru de până la 10 ani.


Specificații ale versiunii de 10 ani alarma de fum

Sursa de alimentare: DC3V
Specificații baterie: CR123A
Durata de viață a bateriei: 10 ani
Curent static: â ‰ ¤3uA
Curent de alarmă: <30mA
Alarma de joasa tensiune: 2,7V ± 0,05V
Sonoritate alarmă:> 85 db (3m)
Temperatura de lucru: 0 ° C ~ 40 ° C
Umiditate de lucru: 10% -95% RH


Funcţie

(1) Când alimentarea este pornită, semnalul sonor al semnalului sonor solicită succesul pornirii.
(2) Când bateria intră în tensiune scăzută, semnal sonor semnal luminos de sincronizare LED.
(3) În alarma fără fum, apăsați butonul timp de 3 secunde, alarma va emite un bip și va emite trei ori, același sunet ca al sonorului de alarmă de fum.
(4) Când alarma de fum, apăsați butonul pentru a intra în modul de mutare, soneria este dezactivată, LED-ul va continua alarma de lumină atunci când există fum, timpul de mutare este de 10 minute, când sunetul este mut, apăsați butonul este invalid.


Unde se instalează alarma de fum versiune 10 ani

1, în fiecare dormitor separat în afara holului a fost instalat unul, prezentat în Figura 1;
2, într-o casă multifamilială sau o clădire de apartamente pe fiecare etaj pentru a instala una, prezentată în Figura 2;

3, câte unul pentru fiecare dormitor;
4, dacă lungimea coridorului dormitorului are o lungime mai mare de 12 metri, ambele capete ale coridorului sunt prevăzute cu alarmă;
5. Puneți unul în camera de dormit semi-închisă sau complet închisă, deoarece fumul va fi blocat de ușa închisă. Dacă ușa este închisă, sunetul de alarmă din coridor solicită adormitul trezit;
6, în partea de jos a scărilor de la subsol pentru a instala alarma;
7, la primul etaj până la vârful celui de-al doilea etaj al scărilor pentru a instala alarma;
8, cealaltă în camera de zi, bucătărie, mansardă și cameră de depozitare pentru a instala alarma;
9, Încercați să alarmați aproape de mijlocul tavanului, dacă acest lucru nu este practic, distanța de la perete sau colțul din tavan nu poate fi mai mică de 20 inci (50CM), așa cum se arată în Figura 3;
10, Dacă acoperișul este oblic sau ascuțit, locația de instalare din partea superioară a celui mai înalt punct nu poate fi mai mică de 0,9 m, așa cum se arată în Figura 4.
10 Years Version Smoke Alarm

Unde nu se instalează alarma de fum pentru versiunea de 10 ani

Poziții false pot apărea atunci când detectoarele de fum sunt instalate acolo unde nu funcționează corect. Pentru a preveni alarmele false, nu instalați produsul în următoarele locații:
1, locuri de ardere, cum ar fi bucătărie neventilată, garaj etc.;
2, nu instalați produsul la mai puțin de 20 de picioare (6 metri) distanță de locul de ardere, cum ar fi bucătăria, dacă distanța de 20 de picioare nu este posibilă, ca în camera în mișcare, dar trebuie, de asemenea, să țineți departe de arderea lucrurilor, pentru a preveni falsurile pozitive, în aceste locuri ar trebui să se mențină o bună ventilație;
3, zone umede sau umede: sau lângă o baie cu duș;
4, sub 4 â „ƒ sau peste 38 â„ ƒ mediu, cum ar fi exterior, nu construit mansardă finalizată;
5, loc murdar, spălătoria trebuie să se asigure că alarma curată și pătrată;
6, ventilația este excelentă, va difuza complet fumul;
7, fundăturile de aer, cum ar fi acoperișul rampei sau colțul dintre tavan și perete, aerul mort va împiedica fumul să ajungă la detector;
8, cu accesul insectelor zburătoare în locuri, insectele vor intra în fereastra senzorului, ducând la alarme false;
9, În vecinătatea unei lămpi fluorescente, „zgomotul” electronic al lămpii fluorescente va provoca un fals pozitiv, iar detectorul va fi instalat la cel puțin 5 metri (1,5 metri) de aceste lămpi.


Avertizare:Nu opriți Alarma de fum pentru versiunea 10 ani scoțând bateria. Deschidefereastră lângă detector sau ventilator pentru a fuma, când fumul este epuizat, alarma se va opri automat, dacă este încă alarmă, conform instrucțiunilor de curățare a metodei de testare a detectorului.
Avertizare: Nu închideți alarma când apare alarma, alarma este puternică pentru a evita panica.
Avertizare: Alarma de fum și bateria trebuie să fie departe de sursa directă de căldură și apă.


Testați versiunea de 10 ani pentru alarmă de fum

Test periodic: apăsați butonul de testare timp de trei secunde pentru a trimite alarma cu trei bipuri, alarmă normală. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că produsul dvs. funcționează corect. Dacă testul nu este normal, trebuie reparat sau înlocuit imediat.


Avertizare:Nu testați detectorul cu flacără deschisă. Acest lucru poate deteriora detectorul și poate provoca daune locuinței dumneavoastră. Comutatorul tactil încorporat testează cu exactitate toate funcțiile detectorului. Acesta este singurul mod corect de a testa detectorul.
Avertizare: Detectorul poate detecta fum sau din cauza arderii particulelor în aer atunci când detectorul nu sună o alarmă atunci când testează detectorul.
Pentru a determina alarma poate fi un avertisment de situație gravă, ar trebui să atragă imediat atenția:


• Alarma se poate datora unei alte situații urâte. De exemplu fum sau sobe murdare în bucătărie, numite uneori „focuri de artificii prietenoase” vor provoca alarme de alarmă. În acest caz, deschideți fereastra sau ventilatorul va fuma sau arunca praful. Atâta timp cât aerul este curat, alarma va fi oprită automat.
• Dacă alarma emite un „semnal sonor” scăzut la fiecare jumătate de minut, indicând faptul că bateria este descărcată, înlocuiți imediat produsul.


Instalare

Instalați alarma de fum versiune 10 ani pe tavan, după cum urmează:
1, Țineți apăsată rotația bazei în sens invers acelor de ceasornic a bazei (Figura 5);
2, Conform bazei în poziția de instalare, cu un creion în baza celor două găuri pentru a face semnul de perforare a găurii de instalare (Figura 6);
3, Scoateți baza;
4, Cu un burghiu cu un burghiu de 6,5 mm în semn la cele două găuri de montare (Figura 7), corpul de expansiune din plastic în gaură (Figura 8). Așezați produsul într-o locație fără praf atunci când găuriți orificiul de montare;
5, Înșurubați baza fixată pe tavan (Figura 9);
6, scoateți bateria, rupeți filmul de ambalare a izolației bateriei, apoi puneți bateria corect;
7, Aliniați capacul găurii de cheie cu încuietoarea de pe bază și strângeți corpul principal al alarmei în sensul acelor de ceasornic la capacul inferior (Figura 10).
Notă:Când bateria este pornită pentru prima dată, se aude un semnal sonor, ceea ce înseamnă că bateria este conectată corect. Apăsați butonul de testare timp de trei secunde pentru a trimite trei picături de sunet de alarmă. Alarma este puternică și ritmică, indicând faptul că produsul funcționează corect.
Notă:Înainte de a instala alarma de fum de 10 ani, asigurați-vă că ați rupt foaia de plastic de izolație a bateriei, pentru a vă asigura că produsul funcționează corect.

10 Years Version Smoke Alarm

10 Years Version Smoke Alarm

Intretinere de rutina

Pentru a asigura funcționarea normală a detectorului, detectorul trebuie testat săptămânal. Consultați secțiunea "Testarea alarmelor de fum";
1. Înlocuiți Alarma de fum pentru versiunea de 10 ani imediat ce detectorul emite un semnal sonor la fiecare jumătate de minut. Alarma de joasă tensiune sună cel puțin 30 de zile;
2. Curățați cel puțin o dată pe an: Deschideți capacul și îndepărtați încet praful din fereastra de detectare a detectorului. Folosiți o perie moale pentru a curăța. Asigurați-vă că curățați cu atenție praful, mai ales la deschiderea ferestrei de detectare. Reîncercați detectorul pentru a vă asigura că bateria funcționează corect. Verificați butonul de testare din interiorul obstrucției.
Etichete fierbinți: 10 ani versiune alarmă de fum, China, producători, furnizori, fabrică, comerț cu ridicata, personalizate

Trimite o anchetă

produse asemanatoare