Modul senzor cu microunde 10,525 GHz

Modulul senzorului cu microunde de 10,525 GHz este un modul de emisie-recepție doppler bi-static cu bandă X. Este oscilatorul încorporat al rezonatorului (CRO).

Modulul senzorului cu microunde de 10,525 GHz adoptă o antenă plană, potrivită pentru montarea pe perete. Poate să-și îmbunătățească capacitatea de recepție a semnalului frontal și să-și reducă zona de blind-flanc. Performanța sa este mai bună decât senzorii de pe piață.

Modulul senzorului cu microunde de 10,525 GHz este potrivit pentru senzorii de ocupare în comutatoarele automate de iluminat. Poate fi folosit și pentru detectori de intruși montați pe tavan.


Modul senzor cu microunde 10,525 GHz fabricate în China pot fi cumpărate cu preț scăzut sau preț ieftin de la Pdlux. Este un producător profesionist de înaltă calitate Modul senzor cu microunde 10,525 GHz producători și furnizori din China. Furnizăm mai vechi Modul senzor cu microunde 10,525 GHz clienților din întreaga lume în fiecare an și le-am fabricat din propria noastră fabrică. Este posibil să aveți nevoie de unele servicii personalizate pentru a satisface nevoile reale ale regiunii dvs. sau doriți cu ridicata produsele noastre, ne puteți lăsa un mesaj prin intermediul informațiilor de contact de pe pagina web.